Офіційний сайт Городницької селищної ради

Житомирська область, Звягельський район

Проекти рішень №№22 «Про порядок денний 22 сесії»

Кількість переглядів: 672
Скликання: VII скликання
Сесія: 22 сесія
Тип документу: Проекти рішень
Дата: 16.08.2019
Номер документу: №22
Назва документу: Про порядок денний 22 сесії
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження проміжного Ліквідаційного балансу та звернення до Господарського суду Житомирської області з Заявою про порушення справи про банкрутство Комунального водоканалізаційного підприємства Городницької селищної ради (0.03 МБ)
  2. Про затвердження розпоряджень селищного голови. Розглянувши розпорядження селищного голови Городницької селищної ради , Городницька селищна рада (0.03 МБ)
  3. Про підготовку підприємств, організацій, установ Городницької селищної ради до роботи в осінньо-зимовий період. (0.04 МБ)
  4. Про списання основних засобів та інших необоротних матеріальних активів, які знаходяться на балансі КЗ «Городницький центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю». (0.03 МБ)
  5. Про роботу постійної комісії з питань гуманітарних ( освіта, фізичне виховання, культура, охорона здоров’я та соціальний захист). (0.03 МБ)
  6. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка передається у власність для індивідуального садівництва гр. Ковальчуку Юрію Ростиславовичу (0.02 МБ)
  7. Про затвердження протоколу розподілу земельних часток (паїв) (0.03 МБ)
  8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення зовнішніх меж земельної ділянки, яка передається у спільну часткову власність гр. Марчуку Роману Борисовичу та гр. Марчук Нелі Анатоліївні (0.02 МБ)
  9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості (невитрибуваних земельних часток (паїв)) (0.03 МБ)
  10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка передається у власність гр. Бабенко Вірі Олександрівні (0.02 МБ)
  11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка передається у власність гр. Остапчук Лесі Василівні (0.02 МБ)
  12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення зовнішніх меж земельної ділянки, яка передається у спільну часткову власність гр. Носик Олені Іванівні та гр. Носику Олександру Васильовичу (0.02 МБ)
  13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки (0.02 МБ)
  14. Про розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки в межах с. Червона Воля (0.02 МБ)
  15. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки, яка передається у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Л (0.02 МБ)
  16. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка передається у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Іванюку Михайлу Михайловичу (0.02 МБ)
  17. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Сергійчуку Григорію Кононовичу (0.02 МБ)
  18. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки, яка передається у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Г (0.02 МБ)
  19. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки, яка передається у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. С (0.02 МБ)
  20. Про розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки в межах с. Червона Воля (0.02 МБ)
  21. Про розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки в межах с. Кленова (0.02 МБ)
  22. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо об’єднання земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності селищної ради (0.03 МБ)
  23. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільсько- господарського виробництва, яка надається у власність гр. Потай (0.03 МБ)
  24. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності селищної ради для передачі у власність, користування громадянам (0.03 МБ)
  25. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки, яка передається у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. О (0.02 МБ)
  26. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки, яка передається у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. П (0.02 МБ)
  27. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж на земельну ділянку для передачі в оренду гр. Мошенець Тетяні Адамівні (0.02 МБ)
  28. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі на (місцевості), які передаються у власність гр. Іванюку Михайлу Михайловичу (0.02 МБ)
  29. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки, яка передається у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Г (0.02 МБ)
  30. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки, яка передається у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. К (0.02 МБ)
  31. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки, яка передається у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Ш (0.02 МБ)
  32. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі у постійне користування (0.02 МБ)
  33. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі у постійне користування (0.02 МБ)
  34. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі у постійне користування (0.02 МБ)
  35. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка передається у власність для індивідуального садівництва гр. Стужук Валентині Володимирівні (0.02 МБ)
  36. Проект рішення про затвердження Стратегії розвитку по медицині.doc (0.03 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь