Офіційний сайт Городницької селищної ради

Житомирська область, Звягельський район

Рішення сесій №6 «Про порядок денний 6 сесії 8 скликання»

Кількість переглядів: 238
Скликання: VIII скликання
Сесія: 6 сесія
Тип документу: Рішення сесій
Дата: 30.06.2021
Номер документу: 6
Назва документу: Про порядок денний 6 сесії 8 скликання
Прикріплені файли:
  1. Про прийняття в комунальну власність територіальної громади Городницької селищної ради активів ( дебіторської заборгованості) відділу освіти, культури та спорту Новоград-Волинської райдержадміністрації,що є об’єктом спільної комунальної власн (0.03 МБ)
  2. Про передачу активів ( дебіторської заборгованості) із комунальної власності територіальної громади Городницької селищної ради у відділ освіти Городницької селищної ради (0.03 МБ)
  3. Про функціонування КНП «Новоград-Волинське міськрайонне територіальне медичне об’єднання » та КНП «Новоград-Волинське міськрайонне стоматологічне об’єднання (0.03 МБ)
  4. Про затвердження технічної документації по визначенню нормативної грошової оцінки земельної ділянки та затвердження умов продажу права оренди на земельних торгах (0.02 МБ)
  5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості (невитрибуваних земельних часток (паїв)) (0.03 МБ)
  6. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка передається у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Мельник Валентині Василівні (0.02 МБ)
  7. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка передається у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Рудницькій Галині Василівні (0.02 МБ)
  8. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка передається у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Дубчаку Віктору Антоновичу (0.02 МБ)
  9. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка передається у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Супрунчуку Сергію Анатолійовичу (0.02 МБ)
  10. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка передається у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Хінцинському Дмитру Феліксовичу (0.02 МБ)
  11. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка передається у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Шевчук Галині Степанівні (0.02 МБ)
  12. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка передається у власність для індивідуального садівництва гр. Бондарчук Інні Василівні (0.02 МБ)
  13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка передається у власність для індивідуального садівництва гр. Савченку Миколі Антоновичу (0.02 МБ)
  14. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка передається у власність для індивідуального садівництва гр. Сороці Любомиру Степановичу (0.02 МБ)
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки гр. Подран Марині Василівні (0.02 МБ)
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка передається у власність гр. Голодинцю Олександру Анатолійовичу (0.02 МБ)
  17. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка передається у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Васильчуку Леоніду Івановичу (0.02 МБ)
  18. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка передається у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Хоменко Марії Михайлівні (0.02 МБ)
  19. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка передається у власність для ведення садівництва гр. Залевському Юрію Михайловичу (0.02 МБ)
  20. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка передається у власність для ведення садівництва гр. Антикал Олені Анатоліївні (0.02 МБ)
  21. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка передається у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Домчуку Василю Васильовичу (0.02 МБ)
  22. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності селищної ради для передачі у власність, користування громадянам (0.02 МБ)
  23. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки, яка передається у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. В (0.02 МБ)
  24. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки, яка передається у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. К (0.02 МБ)
  25. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки, яка передається у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. П (0.02 МБ)
  26. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки, яка передається у спільну часткову власність для будівництва та обслугову- вання житлового будинку, господарських будів (0.02 МБ)
  27. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки, яка передається у спільну часткову власність для будівництва та обслугову- вання житлового будинку, господарських будів (0.02 МБ)
  28. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки, яка передається у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. С (0.02 МБ)
  29. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки, яка передається у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Ча (0.02 МБ)
  30. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка передається у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Хоменко Марії Михайлівні (0.02 МБ)
  31. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка передається у власність для ведення садівництва гр. Залевському Юрію Михайловичу (0.02 МБ)
  32. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка передається у власність для ведення садівництва гр. Антикал Олені Анатоліївні (0.02 МБ)
  33. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка передається у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Домчуку Василю Васильовичу (0.02 МБ)
  34. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності селищної ради для передачі у власність, користування громадянам (0.02 МБ)
  35. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки, яка передається у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. В (0.02 МБ)
  36. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки, яка передається у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. К (0.02 МБ)
  37. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки, яка передається у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. П (0.02 МБ)
  38. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки, яка передається у спільну часткову власність для будівництва та обслугову- вання житлового будинку, господарських будів (0.02 МБ)
  39. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки, яка передається у спільну часткову власність для будівництва та обслугову- вання житлового будинку, господарських будів (0.02 МБ)
  40. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки, яка передається у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. С (0.02 МБ)
  41. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки, яка передається у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Ча (0.02 МБ)
  42. Про внесення змін до бюджету Городницької селищної ради на 2021 р. (1 МБ)
  43. Про внесення змін до бюджету Городницької селищної ради на 2021 р. (1.07 МБ)
  44. Доходи бюджету Городницької селищної ТГ на 2021р. (1.19 МБ)
  45. Доходи бюджету Городницької селищної ТГ на 2021р. (1.25 МБ)
  46. Доходи бюджету Городницької селищної ТГ на 2021р. (1.1 МБ)
  47. Фінансування бюджету Городницької селищної ТГ на 2021р. (0.98 МБ)
  48. Розподіл видатків бюджету Городницької селищної ТГ на 2021р. (1.16 МБ)
  49. Розподіл видатків бюджету Городницької селищної ТГ на 2021р. (1.25 МБ)
  50. Розподіл видатків бюджету Городницької селищної ТГ на 2021р. (1.31 МБ)
  51. Розподіл видатків бюджету Городницької селищної ТГ на 2021р. (0.91 МБ)
  52. Міжбюджетні трансферти на 2021р. (1.18 МБ)
  53. Міжбюджетні трансферти на 2021р. (0.94 МБ)
  54. Розподіл витрат бюджету Городницької ТГ на реалізацію місцевих/регіональних програм у 2021р. (1.3 МБ)
  55. Розподіл витрат бюджету Городницької ТГ на реалізацію місцевих/регіональних програм у 2021р. (1.36 МБ)
  56. Розподіл витрат бюджету Городницької ТГ на реалізацію місцевих/регіональних програм у 2021р. (0.78 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь