Офіційний сайт Городницької селищної ради

Житомирська область, Звягельський район

У Городниці ОТГ готують програму розвитку Молодіжного середовища.

Дата: 02.08.2018 08:30
Кількість переглядів: 792

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

01.08.2018

Житомирський ЦРМС

Молодіжна рада Городницької ОТГ спільно із місцевими посадовцями та Дмитром Клименко, експертом із комунікації Житомирського Центру розвитку місцевого самоврядування, розпочали розробку програми розвитку молодіжного середовища громади.

Фото без опису

«Ми маємо створити умови для розвитку та реалізації потенціалу молоді інакше ми його втратимо. Тому у програмі ми зосередимось на створенні майданчиків, де можна навчитись, зробити, реалізувати», - переконаний Григорій Барам, начальник відділу  економічного розвитку, торгівлі, інвестицій та державних закупівель Городницької ОТГ.

Фото без опису

Розпочали процес розробки програми на тренінгу «Програми та проекти розвитку молодіжного середовища», який організував Житомирський Центр розвитку місцевого самоврядування, створений «Програмою ULEAD з Європою». На навчанні учасники розглянули діючі програми молодіжної політики інших громад та напрацювали низку заходів, проектів, ідей.

Фото без опису

«Команда Молодіжної ради надзвичайно креативна та ініціативна. Це допоможе напрацювали ефективну та дієву програму. Крім того, створення Молодіжного Центру сприятиме активізації молоді», -  переконаний Дмитро Клименко, радник з комунікації Житомирського Центру розвитку місцевого самоврядування.

Фото без опису

За 4 години роботи команди вдалося напрацювали календар заходів та концепцію низки проектів, які ляжуть в основу програми. Паралельно подієвим заходам учасники робочої групи напрацювали ідеї навчальних заходів, зокрема проект школи неформальної освіти, де будуть відбуватись тренінги та семінари для мешканців громади.

Фото без опису

«Фінансова та комп'ютерна грамотність, написання проектів та бізнес ідей, ці компетенції сьогодні надважливі. Тому Молодіжний центр, Школа неформальної освіти та програма мають допомогти нашим мешканцям отримати нові знання» Тетяна Мосійчук, спеціаліст з інформаційного забезпечення Городницької ОТГ.

Фото без описуФото без опису

Для підготовки програми фахівці громади провели опитування молоді, результати якого показали ключові потреби та проблеми молодих людей.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь