Офіційний сайт Городницької селищної ради

Житомирська область, Звягельський район

Представники громад зможуть пройти навчання у спеціалізованих ЦНАП

Дата: 21.08.2018 16:31
Кількість переглядів: 611

Фото без опису

Представники громад у жовтні зможуть здійснити навчальні візити до спеціалізованих Центрів надання адміністративної допомоги, створених за підтримки Програми «U-LEAD з Європою».  

Про це повідомляє портал "Децентралізація".

"Відкрито реєстрацію на навчальні візити до спеціалізованих ЦНАП, створених за підтримки Програми «U-LEAD з Європою»... Під час візиту учасники побачать, як функціонують ЦНАП, створені в рамках Початкової фази Програми "U-LEAD з Європою", дізнаються більше про інституційні механізми роботи ЦНАП та ключові інфраструктурні особливості належних ЦНАП.

В рамках візитів планується обмін досвідом між представниками різних громад, а також консультації з ведучими в Україні експертами у сфері надання адміністративних послуг", - йдеться у повідомленні.

Візити проходитимуть у спеціалізовані ЦНАП: спільні ЦНАП для громади та району (Краснопільська ОТГ, Сумська область та Веселівська ОТГ, Запорізька область), перший в Україні мобільний ЦНАП (м.Славута, Хмельницька область), ЦНАП, створені «з нуля» як фізично, так і інституційно (Полонська ОТГ, Хмельницька область та Миколаївська ОТГ, Сумська область).

Учасниками візитів можуть бути представники громад, які беруть участь, подавалися чи подаються на участь у Програмі, а також громад, які цікавляться створенням ЦНАП, у тому числі у громадах малих міст.

До участі у візитах запрошуються до двох представників від громади (голова та керівник ЦНАП), а в разі наявності чи створення спільного ЦНАП - до чотирьох представників (також голова РДА та керівник ЦНАП РДА). Представники громади можуть узяти участь лише в одному візиті Програми.

Візити відбуватимуться у вересні - жовтні 2018 року. Організатори покривають проїзд між областями. Реєстрація відкрита до 10 вересня 2018 року.  

Програма «U-LEAD з Європою» спільно фінансується Європейським Союзом та державами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією й підтримує реформу децентралізації та її секторальні напрямки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь