Офіційний сайт Городницької селищної ради

Житомирська область, Звягельський район

24 серпня Городницька ОТГ відзначила 27 річницю Незалежності України!

Дата: 26.08.2018 02:34
Кількість переглядів: 740

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 «Не потоком шумних і галасливих фраз, а тихою й невтомною працею любіть Україну».

Митрополит Андрей Шептицький

23 серпня в селищі Городниця відбулися урочистості, присвячені 27-й річниці Незалежності України та 100 річчя відродження Української Державності.

 З метою вшанування багатовікової історії українського державотворення у стінах Будинку культури був проведений Історико-суспільний  тренінг,вчителем історії Мариною Анатоліївною Костюк,на тему: «Велична і свята –моя ти Україно»,який не тільки діти,але й дорослі захоплено слухали.

 Урочистим внесенням прапора та виконанням Гімну України продовжилися заходи на місцевому стадіоні.

Україна, виборюючи Незалежність, як ні один народ, пройшла велику Голгофу. З міцного коріння Запорізької Січі, зародилися Січові Стрільці, Українська Повстанська Армія, шестидесятники та інші борці, завдячуючи яким Україна здобула Незалежність. І сьогодні,дорогою ціною платить Україна за своє право лишатися незалежною державою. Сотні справжніх патріотів віддали своє безцінне життя за нашу країну,тож хвилиною мовчання було вшановано пам'ять полеглих за волю нашої Вітчизни.

З вітальним словом перед присутніми виступив  голова Городницької ОТГ  Іван Анатолійович Онищук. Очільник наголосив  на значимості незалежності України та щиро привітав усіх зі святом, побажав  усім здоров’я, добробуту, мирного неба та процвітання України!

Після урочистої частини почався святковий концерт. Запальним танцем розпочали дійство діти з місцевого колективу «Крістал». Сучасними та патріотичними піснями розважали усіх  діти з села  Лучиця та Анастасівка. Нікого з присутніх на заході не залишила байдужими хвилююча пісня місцевої  зірки- Світлани Целецької. Низку патріотичних віршів подарували  наймолодші  дітки об’єднаної громади - Аня Сапожнік, Денис Яшин,Мілана Вишинська,Євгенія Чубай, Каріна Білей.

Звичайно ж,окрасою заходу став анонсований конкурс з вуличних танців за участі дітей з Лучиці,Анастасівки та Городниці.Зібралося 5 команд,яких зустрічали шаленими оплесками.В ході змагання діти ще більше розкрили свій  творчий потенціал і показали запальні ,неординарні танці,які сподобалися усім без винятку.Наступного року не тільки діти ,але й дорослі обіцяли приймати участь. Голова громади привітав не тільки переможців,але й  усіх конкурсантів солодкими призами та подарунками.

Найбільший здобуток Незалежності – це самі українці! Ми йдемо своїм шляхом. Непростим, складним, з безліччю великих і малих проблем, але ми їх обов’язково подолаємо, бо ми віримо в себе, бо за нашими плечима історія сили і перемог, бо наш шлях широкий і довгий, і він обов’язково приведе до процвітаючої і багатої держави, яку бояться вороги і поважають друзі, бо ми Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь