Офіційний сайт Городницької селищної ради

Житомирська область, Звягельський район

Підручники "Ранка": відкрито безкоштовні версії для планшету

Дата: 04.09.2018 15:06
Кількість переглядів: 844

Фото без опису

Видавництво "Ранок" виклало у вікритий доступ нові електронні підручники. 18 підручників для 1-го класу, створені за програмою НУШ, а також 25 для 10-го класу, які можна завантажити безкоштовно з офіційного інтернет-порталу http://interactive.ranok.com.ua/ Усі підручники мають гриф "Рекомендовано Міністерством освіти і науки України". До того ж на цьому сайті учителі, діти та їх батьки можуть знайти інтерактивні додатки, які зроблять уроки та домашні заняття більш цікавими, розважальними і пізнавальними.

Вже сьогодні школярі та педагоги мають можливість використовувати електронні версії книг в освітньому процесі.

"Ми випускаємо підручники із додатковими навчальними матеріалами: безкоштовними онлайн-тестами і пізнавальними відеороликами. Вони також опубліковані на нашому сайті", – зазначає генеральний директор видавництва "Ранок" Віктор Круглов.

__2

Цього року за ініціативою Міністерства освіти і науки видавництво "Ранок" у співпраці з компанією EdPro працювало над створенням восьми електронних інтерактивних підручників для 1, 5 та 10 класів. Це: "Я досліджую світ", "Мистецтво", "Математика" для 1-го класу, "Вступ до історії" та "Природознавство" для 5-го класу та "Біологія" для 10-го класу. Підручники з інтерактивними тестами, навчальними іграми, 3D моделями, доповненою реальністю є повноцінними навчальними посібниками, в яких цікавий теоретичний матеріал підкріплено цікавими мультимедійними додатками. Це допоможе вчителеві провести пізнавальний і захопливий урок, підвищить мотивацію учнів до навчання.

Зараз створені електронні підручники проходять процес грифування в ІМЗО. Як стверджують в МОН, ці підручники повинні запрацювати в школах України як додаткові навчальні матеріали вже в цьому навчальному році.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь