Офіційний сайт Городницької селищної ради

Житомирська область, Звягельський район

Центр муніципального менеджменту (Хабітат) запрошує взяти участь в осінній сесії Програми державно-приватного партнерства в Україні "Перший мільярд у розвиток регіону"

Дата: 20.09.2018 15:54
Кількість переглядів: 785

Фото без опису

Департамент агропромислового розвитку та економічної політики Житомирської ОДА повідомляє, що Центр муніципального менеджменту (Хабітат) запрошує взяти участь в осінній сесії Програми державно-приватного партнерства в Україні "Перший мільярд у розвиток регіону"

Метою програми, яка реалізується в Україні з 1998 року, є надання приватним підприємствам практичної допомоги у залученні інвестицій для реалізації ініційованих ними інвестиційних проектів на відповідній території за механізмом державно-приватного партнерства.

Інформаційно-консультаційну та тренінгову підтримку учасників Програми здійснює Центр Муніципального Менеджменту (Хабітат).

У разі виявлення зацікавлності підприємств щодо участі в осінній сесії Програми РРР’s in Ukraine необхідно направити заявку на електронну адресу: infoi@habitat.org.ua для участі в установчому консультативному семінарі-презентації. Форму заявки можна отримати в електронному та паперовому вигляді у відділі економічного розвитку і торгівлі Житомирської райдержадміністрації.

За більш детальною інформацією звертатися до координатора Програми РРР’s в Україні – Затолокіна Олександра Петровича (тел. +380 50 506 16 31).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь