Офіційний сайт Городницької селищної ради

Житомирська область, Звягельський район

22 вересня в селищі Городниця відзначають День партизанської слави

Дата: 21.09.2018 16:51
Кількість переглядів: 868

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Святковими осінніми днями ми вшановуємо славетних ветеранів, усвідомлюючи, що кожен із нас живе в незалежній державі, має змогу вчитися, любити, виховувати дітей тільки тому, що в суворі часи війни відважні герої не дали загарбникам господарювати на рідній землі.
  22 вересня в Україні відзначають День партизанської слави. Понад п’ятсот з’єднань і сотні загонів народних месників, що діяли в тилу ворога під час Великої Вітчизняної війни на території України, зробили вагомий внесок у визволення країни від фашистських загарбників.

О 10:30 біля Меморіального комплексу Партизанської Слави відбувся мітинг,на честь партизанських з’єднань «Партизанський дуб».Представники міської влади,голови Городницької та Чижівської ОТГ,представники Новоград-Волинської районної організації ветеранів,голова ветеранської ради Городницької селищної ради,долучилися до заходу.Учні «ОНЗ Городницька ЗОШ |-||| ст.» теж взяли участь у заході присвяченому Дню партизанської слави.

«…Відзначення Дня Партизанської слави є державним визнанням неоціненного внеску народних месників у велику перемогу над фашизмом. Найважчі та найжорстокіші випробування випали на долю нашого народу у роки Другої світової війни. Мільйони українців пройшли крізь це пекло і не скорилися. Згадуючи цих людей і доблесні їх справи,маємо завжди пам’ятати,що партизанський рух,як і все пов’язане з минулою війною,це-вічно жива історична пам’ять,яка повинна вчити повазі до минулого та виховувати відчуття патріотизму…»,- наголосила ведуча заходу. Вшановуючи пам’ять героїв присутні схилили голови та хвилиною мовчання пом’янули всіх фронтовиків, які не повернулись з поля бою, або пішли з життя в повоєнні роки, а також  поклали вінки та квіти до підніжжя пам’ятника. А слова ведучого,що пролунали на завершення мітингу,мабуть,є актуальними для кожного українця :Наш обов’язок-згадувати про героїчні подвиги наших воїнів-партизанів не тільки у свята,а кожного дня памятати про тих,хто кував ту перемогу,хто загинув у страшній війні.

Антифашистський опір Українського народу — це історія героїзму і жертовності наших батьків і дідів. Наш святий обов’язок берегти пам’ять про мужність оборонців і визволителів рідної землі. Честь і слава героям!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь