Офіційний сайт Городницької селищної ради

Житомирська область, Звягельський район

9 листопада в селищі Городниця відбувся святковий концерт присвячений Дню працівників культури та майстрів народного мистецтва!

Дата: 13.11.2018 14:32
Кількість переглядів: 691

 


«Культура – простір,в якому проходить все життя людини від народження до смерті».М.Попович.

В селищі Городниця вже стало гарною традицією вшановувати  тих, хто своєю творчістю, любов’ю до обраної професії запалюють та зігрівають серця інших. І саме тому 9 листопада  у приміщенні танцювального залу  будинку культури відбулися урочистості з нагоди відзначення всеукраїнського Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва. З професійним святом присутніх привітали:голова Городницької селищної ради Іван Анатолійович Онищук,завідувач Городницького ДНЗ №2 «Сонечко» Касьян Галина Анатоліївна, завідувач БК селища Городниця Лідія Іванівна Жуковська,секретар Городницької селищної ради Тетяна Сергіївна Маруш та начальник відділу культури,туризму та спорту Ірина Едуардівна Курильчук.
Вітаючи працівників цієї гуманітарної сфери, гості наголошували, що їх культурні досягнення та традиції – це скарб, яким треба вправно скористатися. Тож, збереження культурного спадку і шанування своїх видатних земляків може стати для нас не тільки приводом для гордості, але й запорукою подальшого культурного розвитку та творчої наснаги.
Кращим працівникам та митцям народної творчості,ювілярам,які багато роківстворюють святковий настрій всім: від наймолодшого до найстаршого, тим,хто відкриває кожній людині двері у світ прекрасного, виховує  духовність, культуру і любов до своєї землі,було вручено почесні грамоти та подяки від селищної ради!
Атмосферу свята присутнім створювали пісні,танці,гуморески,які виконану валися творчими  колективами та солістами  Городницької ОТГ!

Культура робить людину особистістю,незримою силою вона формує національну спільність. Без традиції-немає культури,а без культури немає нації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь