Офіційний сайт Городницької селищної ради

Житомирська область, Звягельський район

В п'ятницю, 17 травня, в м. Ружин відбувся фінальний турнір обласного футбольного фестивалю "Даруймо радість дітям".

Дата: 21.05.2019 09:08
Кількість переглядів: 946

В п'ятницю, 17 травня, в м. Ружин відбувся фінальний турнір обласного футбольного фестивалю "Даруймо радість дітям" серед юнаків 2006-2007 року народження. До шістки найкращих команд області потрапили і футболісти ОНЗ "Городницька ЗОШ І-ІІІ ст".
Перші дві гри городничани проводили проти сильних команд господарів та з м. Коростишів. Наші юні футболісти чинили гідний опір обом командам. В кожній грі, навіть вели в рахунку 1:0, але чогось не вистачало на кінцівку гри, пропускали два голи і програвали 1:2. Тут очевидна була відсутність досвіду у наших дітей, бо команди суперників грають в ДЮФЛ Житомирської області.
Остання гра була з суперником рівним собі з смт. Пулини. Початок матчу виявився не вдалим, до голу в наші ворота. Але, як кажуть, "Не було щастя, то нещастя допомогло" городницькі футболісти заграли більш розкуто, комбінативно, а головне ефективно. Ще в першому таймі команда відігралась і вийшла вперед. А в другому таймі повна і беззаперечна перемога, 4 голи в ворота суперників та 6:1 в підсумку.
Ця перемога дозволила команді піднятися на третю сходинку турніру, за що була нагороджена кубком, а кожен з гравців медаллю та грамотою.
Традиції продовжуються, бо вже четвертий рік поспіль юні городницькі футболісти різних вікових груп привозять з подібного турніру нагороди.
Батьки та учні вдячні депутату обласної ради В.С.Мельнику та селищному голові І.А. Онищуку за сприяння в переміщенні на змагання в комфортабельному автобусі.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь