Офіційний сайт Городницької селищної ради

Житомирська область, Звягельський район

Випуск в ЗДО №1 (Калинонька)

Дата: 30.05.2019 08:29
Кількість переглядів: 862

 

Захоплення і втіха, радість і хвилювання, насолода й задоволення – ось чим були сповнені щасливі серця батьків, бабусь і дідусів, братиків і сестричок, рідних, близьких і друзів, хто гомінкою й усміхненою родиною наповнив святково прикрашений зал ЗДО №1(Калинонька) 
Дівчатка і хлоп’ята, дивом перетворившись на елегантних красунь і кавалерів, долали ледь помітне сум’яття і згодом упевнено ставали господарями сцени, аби разом зі своїми вихователями згадувати безтурботне дитинство, будні і свята в садочку.

36 випускників групи «Журавлик» та «Калинонька» із гордістю приймали дипломи та вітання від нової завідуючої,рідних,вихователів та гостей свята.
Сльози на очах бриніли у геть усіх глядачів, коли із першими звуками вальсу чарівні маленькі випускники кружляли парами, старанно і майже бездоганно виконуючи усі рухи. На зміну цим відчуттям приходив щирий усміх, коли дітвора кумедно розповідала вірші, – і хай навіть ще не зовсім досконала дикція і вимова, зате щасливі глядачі із радістю не шкодували долонь для своїх улюблених і найкращих у світі діточок!
Укотре пересвідчувались рідні і гості цих хвилюючих урочистостей у неймовірній атмосфері, що панує з року в рік на випускних балах, де вихователі й музичні керівники здатні творити щоразу справжнісінькі дива, вражаючи яскравими родзинками сценаріїв свята. Отримуючи щиру вдячність дітей педагоги у відповідь сердечно дякували мамам і татам за розуміння й підтримку.
…Яскраві фотосесії, веселий гамір після завершення святкового дійства,а головне – щирі молитви рідних за неодмінно щасливе дитинство своїх дітей і онуків, і обов’язково – у мирі!

Фото без описуФото без опису
Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь