Офіційний сайт Городницької селищної ради

Житомирська область, Звягельський район

Мітинг на честь партизанських з'єднань.

Дата: 20.09.2019 15:07
Кількість переглядів: 659

Святковими осінніми днями ми вшановуємо славетних ветеранів, усвідомлюючи, що кожен із нас живе в незалежній державі, має змогу вчитися, любити, виховувати дітей тільки тому, що в суворі часи війни відважні герої не дали загарбникам господарювати на рідній землі.
  22 вересня в Україні відзначають День партизанської слави. Понад п’ятсот з’єднань і сотні загонів народних месників, що діяли в тилу ворога під час Великої Вітчизняної війни на території України, зробили вагомий внесок у визволення країни від фашистських загарбників.

На території Новоград-Волинського району у партизанському русі брали участь цілі сімї.Це Романчуки із Курчиці,Гопанчуки із Таращанки,Василенки із Тупалець,Захарчуки із Михиївки та Городниці,Осінські із Федорівки,Лопатюки із Красилівки,Бойки із Жеребилівки,Прокопчуки із Суховолі.

Прізвища багатьох наших земляків навіки вписано в сторінки документальної книги «Безсмертні подвиги».

О 10:30 біля Меморіального комплексу Партизанської Слави відбувся мітинг на честь партизанських з’єднань «Партизанський дуб».

Серед присутніх на заході: заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко,заступник голови районної ради Зінаїда Ляхович,Городницький селищний голова Іван Онищук,Чижівський селищний голова Аркадій Ратушнюк,голова ради  Новоград-Волинської районної організації ветеранів Петро Фатенко,голова ветеранської ради Городницької селищної ради Галина Касьян,учні ОНЗ «Городницька ЗОШ |-||| ст.»

Антифашистський опір Українського народу — це історія героїзму і жертовності наших батьків і дідів. Наш святий обов’язок берегти пам’ять про мужність оборонців і визволителів рідної землі. Честь і слава героям!


Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь