Офіційний сайт Городницької селищної ради

Житомирська область, Звягельський район

Закінчилось перше коло першості Дитячо-юнацької футбольної ліги Житомирської області.

Дата: 24.11.2019 13:34
Кількість переглядів: 801

Фото без опису

Фото без опису

Закінчилось перше коло першості Дитячо-юнацької футбольної ліги Житомирської області. В заключному турі кола Городницька команда грала на виїзді з командою смт. Іршанськ. Потрібно відмітити, що команда господарів доукомплектовується юними футболістами з смт. Нова Борова і має сильний склад.
Та наша команда не звертає уваги на такі дрібниці і вже на другій хвилині відкрила рахунок. Гол забив Костюк Назар. Надалі господарі перехопили ініціативу, мали багато нагод зрівняти рахунок, але на висоті був наш воротар Богдан Корнійчук. А в середині другого тайму суддя не побачив офсайд команди господарів і рахунок зрівнявся. Але одразу блискавична комбінація Костюка Назара і Боровика Дениса закінчилася влучним ударом останнього. Та під завісу гри господарям вдалося зрівняти рахунок 2:2 і це перша втрата очок нашої команди.
Внизу пропонуємо вашій увазі турнірну таблицю першості ДЮФЛ Житомирщини 2019-2020 р. Команда заслуговує найкращих похвал, а особливо ті, на кому тримається вся командна гра: Корнійчук Богдан, Якубов Назар, Костюк Назар, Боровик Денис.
Команда дякує начальнику відділу освіти Н.О. Круковій, директору ОНЗ "Городницька ЗОШ І-ІІІ ст." С.В.Гончаренко, директору ДП "Городницький лісгосп" В.С. Мельнику в сприянні участі в обласних змаганнях.
Сподіваємося, що в другому колі результати не погіршаться, а гра стане ще більш видовищною.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь