Офіційний сайт Городницької селищної ради

Житомирська область, Звягельський район

Звернення депутатів Городницької селищної ради до обласної адміністрації та обласної ради.

Дата: 03.03.2020 16:36
Кількість переглядів: 12771

Сьогодні депутати Городницької селищної ради написали звернення до обласної адміністрації та обласної ради щодо ремонту доріг смт. Городниця- с.Лучиця,смт. Городниця-с.Перелісок, с.Дубники –с. Липине,с. Броницька Гута-с.Червона Воля.
Звернення додається:

Житомирська обласна адміністрація
Звернення депутатів Городницької селищної ради Новоград-Волинського району Житомирської області щодо ремонту доріг обласного значення
Шановний Віталію Івановичу!
Ми депутати Городницької селищної ради занепокоєні станом доріг обласного значення, які пролягають по території Городницької об’єднаної територіальної громади та з’єднують населені пункти:
- смт Городниця - село Лучиця;
- смт Городниця – село Перелісок;
- село Броницька Гута –село Червона Воля;
- село Дубники – село Липине.
Стан автомобільних доріг місцевого значення по Городницькій ОТГ потребує негайного вирішення їх ремонту.
Зокрема, потребують ремонту, в першу чергу дороги, по яким проводиться підвезення школярів до опорного навчального закладу « Городницька ЗОШ І-ІІІ ступенів», адже на більшості з них ремонти не проводились більше дясятка років.
В 2017 році була проведена реорганізація шкіл в селах Лучиця, Мала Анастасівка, Дубники, Липине.
На сьогодення Городницька ОТГ має три шкільних автобуси, які підвозять учнів з таких сіл, як Липине, Дубники, Брониця, Анастасівка, Мала Анастасівка, Лучиця, де дороги в основному біло-щебеневі, утворилась ямковість, в осінній та весняний період проїзд по цих дорогах ускладнюється, а в деяких місцях і взагалі відсутній, що призводить до зриву навчального процесу в навчальному закладі та виходу з ладу автобусів.
Підвіз учнів із с. Червона Воля, де знаходиться навчальний заклад I-II ступенів взагалі неможливий по причині відсутності дорожнього покриття дороги та неможливості руху як шкільного так і рейсових автобусів.
Крім того поганий стан доріг дуже ускладнює надання екстреної медичної допомоги, що становить значний ризик для життя мешканців вищеназванних сіл.
Відповідно до Державної цільової соціальної програми «Шкільний автобус» , метою якої є організація безпечного, регулярного і безоплатного перевезення учнів, дітей та педагогічних працівників дошкільних і загальноосвітніх навчальних закладів у сільській місцевості, депутатський корпус Городницької селищної ради звертається до Вас з проханням провести ремонт за кошти дорожнього фонду (ОДА) проектно-вишукувальні та ремонтні роботи на дорогах, що знаходятьс на території Городницької ОТГ, зокрема:
1. с. Броницька Гута - с. Червона Воля. Виготовлення проектно-кошторисної документації та проведення капітального ремонту. Довжина дороги 15 км.
2. смт. Городниця - с. Лучиця. Проектно-кошторисна документація, експертний звіт виготовлені та знаходяться в в Житомирській ОДА. Необхідно провести капітальний ремонт. Довжина дороги 5,5 км. (Городниця – Лучиця: 1,5 км. дорога загального користування місцевого значення (асфальто-бетонне покриття, вул. Центральна,смт. Городниця). 4 км дорога в обслуговуванні управління доріг Житомирської ОДА))
3. смт. Городниця - с. Перелісок. Виготовлення проектно-кошторисної документації та проведення капітального ремонту. Довжина дороги 8 км.
4. с. Дубники - с. Липине. Виготовлення проектно-кошторисної документації та проведення капітального ремонту. Довжина дороги 5,5 км.
Завчасно Вам вдячні за розуміння та підтримку.

Селищний голова І.А.Онищук.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь