Офіційний сайт Городницької селищної ради

Житомирська область, Звягельський район

Всеукраїнська асоціація громад звернулася до  Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо запропонованих змін до Держбюджету-2020.

Дата: 06.04.2020 18:56
Кількість переглядів: 472

Всеукраїнська асоціація громад звернулася до  Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо запропонованих змін до Держбюджету-2020

(законопроект №3279 від 29.03.2020 року)

 

  • Члени Асоціації в цілому не підтримують передбачене зазначеними змінами скорочення державної бюджетної підтримки децентралізації, регіонального і місцевого розвитку, формування інфраструктури громад та завершення будівництва, розпочатого у попередні періоди.
  • Асоціація вважає, що негативними будуть наслідки ненадання додаткової дотації місцевим бюджетам на компенсацію їх втрат внаслідок наданих податкових пільг  (така пропозиція щодо зупинки на 2020 рік дії окремих норм Бюджетного кодексу України міститься в прикінцевих положеннях законопроекту).
  • Асоціація підтримує норму щодо спрямування коштів передбаченої в бюджеті субвенції на соціально-економічний розвиток окремих територій виключно на заходи, спрямовані на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби.
  • Асоціація вважає цілком правильним створення Фонду та передбачення видатків на заходи, спрямовані на запобігання виникненню та поширенню коронавірусної хвороби COVID-19.
  • Асоціація пропонує розподіл коштів згаданого Фонду здійснювати прозоро та відкрито. Всеукраїнські асоціації органів місцевого самоврядування мають мати доступ до інформації щодо розподілу цих коштів та до процесу ухвалення відповідних урядових рішень, щоби місцеве самоврядування чітко зрозуміло, куди держава витрачає кошти, які мали бути спрямовані на регіональний та місцевий розвиток.

 

Лист Асоціації додано

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь