Офіційний сайт Городницької селищної ради

Житомирська область, Звягельський район

Застереження щодо поширення коронавірусної хвороби.

Дата: 06.07.2020 16:32
Кількість переглядів: 622

                   Шановні мешканці Городницької громади!

У зв’язку з виявленням нових випадків захворювання вірусною хворобою COVID – 19 спричиненою  короновірусом SARCoV -2 в Городницькому Свято-Георгіївському Ставропігіальному монастирі, визнаним осередком хвороби територію монастиря, запровадженням  надзвичайної ситуації в Городницькому Свято – Георгіївському Ставропігіальному монастирі об”єктового рівня, а також «сімейним вогнищем» спалаху та розповсюдження вищезазначеного захворювання просимо кожного з Вас, шановні земляки, не ігнорувати інформацію про превентивні та обмежувальні заходи щодо поширення коронавірусної хвороби, в переддень великого свята Різдва Іоанна Хрестителя обмежте відвідування Свято –Георгіївського Ставропігіального монастиря, з усією відповідальністю поставтеся до власної безпеки і безпеки своїх рідних.

Не забувайте також про належні правила безпеки: мийте руки з милом, використовуйте антисептик та засобами індивідуального захисту, по можливості обмежте відвідування закладів із масовим скупченням людей, зберігайте певну дистанцію при спілкуванні, утримайтеся від поїздок тощо. Якщо маєте щонайменшу підозру щодо появи симптомів коронавірусу звертайтеся до свого сімейного лікаря.

Вкотре наголошуємо, що самостійно жодна медицина світу не може зупинити поширення. Тільки особистою відповідальністю кожного, самоорганізацією та злагодженню дій ми з вами зможемо вберегти від нього себе і своїх рідних.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь