Офіційний сайт Городницької селищної ради

Житомирська область, Звягельський район

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ.

Дата: 16.07.2020 09:46
Кількість переглядів: 475

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

 

    Городницька селищна рада повідомляє про проведення 15.08.2020 року о 10.00 год в адмінприміщені Городницької селищної ради громадських слухань щодо врахування громадських інтересів у проекті містобудівної документації – Детальний план території земельної ділянки площею 1,4818 га (кадастровий номер 1824055600:01:000:0008) з подальшою зміною цільового призначення з «земель запасу» (земельні ділянки кожної категорії земель, які не надані у власність або користування громадянам та юридичним особам (код16.00) на «землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення» (код 11.00), яка розташована за межами населених пунктів на території Городницької селищної ради Новоград-Волинського району Житомирської області, яка розроблена відповідно до розпорядження голови Новоград-Волинського  РДА  Житомирської області від 29.11.2019 року № 258.

   Детальний план території розроблено ПП «Здобуток – ІІ».

   Відповідно до чинного законодавств, замовником містобудівної документації є Городницька селищна рада.

   З текстовою та графічною частиною проекту містобудівної документації можна ознайомитися у відповідному порядку за адресою: Житомирська область, Новоград-Волинський район, смт. Городниця вул. Заводська, 8 (адмінприміщення селищної ради).

    Строк ознайомлення, подання письмових пропозицій та зауважень до детального плану від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань – з 16.07.2020 року до 15.08.2020 року. Пропозиції приймаються за вище вказаною адресою та додатково телефоном (04141) 6-52-35.

     Пропозиції громадськості мають бути обґрунтовані в межах відповідних законодавчих та нормативно-правових актів, будівельних норм, державних стандартів і правил та надаватися у строки, визначені для проведення процедури громадських слухань.

    

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь