Офіційний сайт Городницької селищної ради

Житомирська область, Звягельський район

Клієнтам «Житомиргаз Збуту» значно простіше отримувати субсидію на газ.

Дата: 15.09.2020 15:30
Кількість переглядів: 465

Клієнтам «Житомиргаз Збуту» значно простіше отримувати субсидію на газ

Отримати субсидію на опалювальний сезон 2020/2021 клієнтам «Житомиргаз Збуту» просто та зручно. Адже всі дані до управлінь соціального захисту населення компанія передає самостійно, побутовим споживачам же потрібно лише звернутися із заявою щодо оформлення компенсації від держави на комунальні послуги.

У зв’язку з припиненням дії механізму ПСО, Міністерство соціальної політики України запроваджує певні нововведення для отримувачів субсидій. У разі зміни постачальника газу населення самостійно має повідомляти про це місцеві органи соціального захисту, які здійснюють розрахунок компенсацій за комунальні послуги для домогосподарств.

Натомість клієнти «Житомиргаз Збуту» можуть бути спокійними і надалі користуватися якісним сервісом та за потреби отримувати державну компенсацію на оплату. У порядку отримання субсидії для наших споживачів нічого не змінилося з попереднього сезону. Нагадаємо, що в Україні є можливість отримувати компенсацію на комунальні послуги як готівковим, так і безготівковим розрахунком.

Варто також зазначити, що з наближенням холодів у країні імовірне поступове здорожчання енергоресурсу, адже відтепер його ціна формується в ринкових умовах.

Тому «Житомиргаз Збут» пропонує своїм клієнтам приєднатися до акції «Твоя енергонезалежність» та придбати газ на зиму у вересні за ціною від 4,99 грн за кубометр.

Детальніше про те, як зекономити, читайте на сайті: https://ztgaszbut.104.ua/ua/Info-for-consumers/id/akcija-tvoja-energonezalezhnist-vid-zhitomirgaz-zb-40122


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь