Офіційний сайт Городницької селищної ради

Житомирська область, Звягельський район

Звіт про проведену роботу по школах Городницької громади.

Дата: 20.10.2020 10:07
Кількість переглядів: 549

      Провідні   тенденції у світі пов’язані з ідеєю створення умов для розвитку особистості. Потреба в самореалізації – одна з провідних потреб  особистості, що є  внутрішнім стимулом людської діяльності.

     Сучасний напрямок розвитку  освіти спрямований  на розвиток нового  освітнього простору. Складовою якого є забезпечення освітньої діяльності через доцільний благоустрій, об’єктивне планування структури школи, цілісне художнє оформлення, комфортне та динамічне меблювання та обладнання усіх приміщень.

      На виконання державної програми «Спроможна школа – для кращих результатів» в ОНЗ «Городницька ЗОШ 1-111 ст.» за ініціативи селищної ради були створені сучасні умови в кабінетах  природничо – математичного циклу, а  саме:  проведено капітальний ремонт в  кабінетах фізики, хімії, географії, біології, математики. Створено медіатеку та ресурсну кімнату. Для капітально відремонтованих кабінетів управління освіти та науки Житомирської ОДА  закупило сучасне обладнання. За ініціативи  селищної ради  в  дані кабінети закуплено  сучасні меблі.

      В 2017-2018 роках в опорному закладі замінена система опалення, що дало можливість значно покращити  температурний режим в закладі.

      Весною 2020 року селищна рада прийняла участь в державній програмі «Сучасна школа – для кращих результатів». На розгляд  державної  комісії було подано шість проектних заявок . Відзначено дві :

 -закупівля шкільного автобуса для  Броницькогутянського ЗЗСО ( заклад загальної середньої освіти ), ( залучено державних коштів 1300 000 грн., 600000 грн. кошти місцевого бюджету );

-термосонація та благоустрій території ОНЗ «Городницька ЗОШ 1- 111ст.»(вартість 22 000 000 грн.) в 2020 році не профінансовано із за пандемії.

  Також  селищна рада прийняла участь в державній програмі « Якісне харчування – щаслива дитина – здорова нація» . Отримано від держави 900 тис. грн. на придбання сучасного обладнання для харчоблоку  ОНЗ та 100 тис. грн. співфінансуванння з місцевого бюджету.  За кошти місцевого бюджету закуплено: меблі для шкільної їдальні-120 тис.грн., жалюзі для вікон 18 тис.грн. За 200 тис.грн. заплановано встановити витяжну систему та за 100 тис.грн. придбати станції для очистки води в харчоблоці та питної для учнів Кленівської школи. Для створення умов та покращення  якості харчування з місцевого бюджету використано  1300000 грн.   для капітального ремонту харчоблоку.

       Створення  в закладах освіти ОТГ сучасного освітнього простору було в полі зору селищної ради:

  • В Червоновільській ЗОШ 1-11 ст. проведені наступні роботи: ремонт даху школи, заміна дверей, ремонт системи опалення та котельні харчоблоку та садочка, заміна освітлення, придбано меблі, проведено швидкісний інтернет;
  • В Кленівській філії ОНЗ «Городницька ЗОШ 1-111 ст.» проведено роботи по ремонту даху, обладнано станцію очистки води, закуплено комп’ютери;
  • В Броницькогутянському ЗЗСО проведено ремонт даху котельні, придбано шкільний автобус, проведено поточний ремонт приміщення закладу.

Створення у закладах освіти сучасного освітнього простору можливе лише через активну зацікавленість, співпрацю широкої спільноти управлінців, педагогів, учнів та їх батьків, громадських активістів.

Щира подяка всім !

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь