Офіційний сайт Городницької селищної ради

Житомирська область, Звягельський район

Звіт про проведену роботу по школах Городницької громади.

Дата: 20.10.2020 10:07
Кількість переглядів: 519

      Провідні   тенденції у світі пов’язані з ідеєю створення умов для розвитку особистості. Потреба в самореалізації – одна з провідних потреб  особистості, що є  внутрішнім стимулом людської діяльності.

     Сучасний напрямок розвитку  освіти спрямований  на розвиток нового  освітнього простору. Складовою якого є забезпечення освітньої діяльності через доцільний благоустрій, об’єктивне планування структури школи, цілісне художнє оформлення, комфортне та динамічне меблювання та обладнання усіх приміщень.

      На виконання державної програми «Спроможна школа – для кращих результатів» в ОНЗ «Городницька ЗОШ 1-111 ст.» за ініціативи селищної ради були створені сучасні умови в кабінетах  природничо – математичного циклу, а  саме:  проведено капітальний ремонт в  кабінетах фізики, хімії, географії, біології, математики. Створено медіатеку та ресурсну кімнату. Для капітально відремонтованих кабінетів управління освіти та науки Житомирської ОДА  закупило сучасне обладнання. За ініціативи  селищної ради  в  дані кабінети закуплено  сучасні меблі.

      В 2017-2018 роках в опорному закладі замінена система опалення, що дало можливість значно покращити  температурний режим в закладі.

      Весною 2020 року селищна рада прийняла участь в державній програмі «Сучасна школа – для кращих результатів». На розгляд  державної  комісії було подано шість проектних заявок . Відзначено дві :

 -закупівля шкільного автобуса для  Броницькогутянського ЗЗСО ( заклад загальної середньої освіти ), ( залучено державних коштів 1300 000 грн., 600000 грн. кошти місцевого бюджету );

-термосонація та благоустрій території ОНЗ «Городницька ЗОШ 1- 111ст.»(вартість 22 000 000 грн.) в 2020 році не профінансовано із за пандемії.

  Також  селищна рада прийняла участь в державній програмі « Якісне харчування – щаслива дитина – здорова нація» . Отримано від держави 900 тис. грн. на придбання сучасного обладнання для харчоблоку  ОНЗ та 100 тис. грн. співфінансуванння з місцевого бюджету.  За кошти місцевого бюджету закуплено: меблі для шкільної їдальні-120 тис.грн., жалюзі для вікон 18 тис.грн. За 200 тис.грн. заплановано встановити витяжну систему та за 100 тис.грн. придбати станції для очистки води в харчоблоці та питної для учнів Кленівської школи. Для створення умов та покращення  якості харчування з місцевого бюджету використано  1300000 грн.   для капітального ремонту харчоблоку.

       Створення  в закладах освіти ОТГ сучасного освітнього простору було в полі зору селищної ради:

  • В Червоновільській ЗОШ 1-11 ст. проведені наступні роботи: ремонт даху школи, заміна дверей, ремонт системи опалення та котельні харчоблоку та садочка, заміна освітлення, придбано меблі, проведено швидкісний інтернет;
  • В Кленівській філії ОНЗ «Городницька ЗОШ 1-111 ст.» проведено роботи по ремонту даху, обладнано станцію очистки води, закуплено комп’ютери;
  • В Броницькогутянському ЗЗСО проведено ремонт даху котельні, придбано шкільний автобус, проведено поточний ремонт приміщення закладу.

Створення у закладах освіти сучасного освітнього простору можливе лише через активну зацікавленість, співпрацю широкої спільноти управлінців, педагогів, учнів та їх батьків, громадських активістів.

Щира подяка всім !

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь