Офіційний сайт Городницької селищної ради

Житомирська область, Звягельський район

Заходи,вжиті для покращення матеріально-технічної бази дошкільних навчальних закладів Городницької громади.

Дата: 22.10.2020 15:31
Кількість переглядів: 688

Дошкільна освіта є найважливішою сферою реалізації прав людини, забезпечення рівних можливостей в отриманні якісної освіти. Сьогодення вимагає створення належних умов для функціонування, збереження та розширення мережі закладів дошкільної освіти.

 В нашій ОТГ функціонують 4 заклади дошкільної освіти: Городницький ЗДО№1 «Калинонька», Кленівський ДНЗ «Журавлик», Броницькогутянський ЗДО «Сонечко» та Червоновільський ДНЗ «Сонечко»  про які постійно опікується  селищна рада.

Дбаючи про комфорт та зручність перебування дошкільнят у закладі в грудні 2018 року було завершено термосанацію Городницького ДНЗ№1 «Калинонька», де були залучені кошти місцевого бюджету 253 953 грн. та кошти інфраструктурної субвенції 1631089,20 грн.. У закладі істотно покращився температурний режим, з’явилася змога заощадити кошти на придбання природного газу. 

В ДНЗ №2 «Сонечко» було зроблено ремонт у  двох групах та закуплені сучасні меблі для організації сучасного освітнього простору в закладі.

На забезпечення рівності здобуття дошкільної освіти серед дитячого населення, що проживає на території селища 19.04.2020 року було завершено реорганізацію дошкільних закладів та утворено Городницький ЗДО №1 «Калинонька» з поділом на 2 корпуси. До штату було включено соціального педагога, практичного психолога, керівника гуртка англійської мови, інструктора з фізичного виховання, розпочав роботу логопедичний пункт, що дало змогу покращити роботу, зробити дитячий садок педагогічно привабливим.

В копусі №1 Городницького ЗДО №1 «Калинонька» буде замінена огорожа на суму  151 000 грн. (тривають тендерні торги), у корпусі №2 буде відремонтовано фасад (ремонт 5 козирків)  на суму 75 000 грн. (тривають тендерні торги). Планується закупівля меблів на суму 200 000 грн. для корпусів №1 та №2, а саме: дитячі ліжка – 38 шт.,шафи для роздягальні – 16 шт., стільчики – 180 шт., стіл дитячий – 4 шт., лава дитяча – 16 шт.

Встановлено сучасний ігровий майданчик за кошти місцевого бюджету в корпусі №1.

За кошти місцевого бюджету здійснюється підвіз дітей із с. Лучиця та с. Дубники.

В Броницькогутянському закладі дошкільної освіти діє одна змішана група, де виховуються 29 дітей. Заклад забезпечений усім необхідним для функціонування.

В громаді діє два дитячі садочки короткотривалого перебування: Кленівський ДНЗ «Журавлик» та Червоновільський ДНЗ «Сонечко». Заклади дошкільної освіти забезпечені всім необхідним для їх функціонування, закуповувалися іграшки. В Червоновільському ДНЗ було проведено заміну системи опалення та котла на суму 140 000 грн.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь