Офіційний сайт Городницької селищної ради

Житомирська область, Звягельський район

Вітання голові селищної ради.

Дата: 09.11.2020 09:24
Кількість переглядів: 410

Сьогодні святкує свій День народження чудова, приємна людина, мудрий керівник , селищний голова Городницької селищної ради

Онищук Іван Анатолійович!

Робота з людьми це завжди непросто і завжди відповідально. А стояти на чолі об’єднаної громади – відповідально особливо!

Ви досвідчений керівник та умілий організатор, Ви користуєтеся беззаперечним авторитетом і повагою серед колег, однодумців, депутатів та жителів громади, як людина, здатна досягати високих результатів на будь-якій ділянці роботи.

Ми горді й щасливі з того, що нам випала можливість працювати з Вами і з великою повагою ставимося до Вашої діяльності селищного голови.

Ви надихаєте наш колектив на злагоджену та плідну працю, додаєте впевненості у завтрашньому дні! Ви – мудрий керівник, який поєднує в собі і вимогливість,доброту і демократичність.

Шановний Іване Анатолійовичу!

Дозвольте привітати Вас з Днем народження й щиро побажати, не залежно від ситуацій, зберегти в собі ділові якості, творчу наснагу, плідну енергію ще на довгі роки, а також, міцного здоров’я Вам і Вашій родині!

Зичимо, щоб і надалі Ваша наполеглива праця була плідною та змістовною, розпочаті справи принесли вагомі внески у розвиток нашої громади, а успіхи йшли поряд з особистим щастям.

Нехай у Ваших задумах буде мудрість, у службових справах – підтримка однодумців, у серці – тепло й сонячно від людської вдячності. Нехай Ваш шлях буде наповненим новими злетами й досягненнями, а все добро вертається сторицею.

Нехай Божа благодать завжди буде з Вами, вельмишановний Іване Анатолійовичу!

З повагою,

виконавчий комітет, депутатський корпус та працівники апарату Городницької селищної ради об’єднаної територіальної громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь