Офіційний сайт Городницької селищної ради

Житомирська область, Звягельський район

Про проведення будь-яких земляних робіт на глибину більше 30 см на території Городницької селищної ради.

Дата: 20.09.2021 11:06
Кількість переглядів: 442

 

По землях Городницької територіальної громади (смт Городниця та села  Броницька Гута, Брониця, Дубники,   Мала Анастасівка, Кленове та  Прихід), проходять ВОЛОКОННО - ОПТИЧНІ магістральні кабельні лінії зв’язку  ТОВ «Атраком» великої потужності. Траса кабелю позначена замірними стовпчиками та (або) попереджувальними знаками.

Статтями 75 та 122 ЗЕМЕЛЬНОГО КОДЕКСУ УКРАЇНИ та Правилами охорони ліній зв’язку, які затверджені ПОСТАНОВОЮ КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ  від 29.01.1996 року №135 визначена зона на відстані 25 метрів від траси кабелю, де заборонено виконання робіт без узгодження з оператором телекомунікацій.

  Для запобігання пошкодження магістральних кабельних ліній зв’язку на території громади прошу  забороняємо проведення будь-яких земляних робіт на глибину більше 30 см. в місцях проходження підземних кабельних ліній зв’язку.

В тому числі заміну опор, підключення до житлових будинків водогонів, газопроводів та інших підземних комунікацій, посадку та корчування дерев, копання підвалів, колодязів, будівництво огорож та інших робіт пов’язаних з розриттям  ґрунту без попереднього попередження та письмового дозволу землевпорядника та виклику на місце робіт представника структурного підрозділу ТОВ «Атраком».

Попереджуємо землекористувачів, що за порушення   Правил охорони ліній і споруд зв’язку винні притягуються до адміністративної відповідальності, а за пошкодження ліній зв’язку -  до адміністративної та кримінальної відповідальності та відшкодовують збитки згідно чинного законодавства України (стаття 360 Кримінального Кодексу, стаття 147 Кодексу України про адміністративні правопорушення)     

 Згідно  з  ПРАВИЛАМИ  ОХОРОНИ  ЛІНІЙ  ЗВ'ЯЗКУ  усі роботи, що пов'язані з розкопками  ґрунту в межах охоронних зон та поблизу трас кабельних  ліній зв'язку, які ми обслуговуємо, мають бути узгоджені  з експлуатаційним підрозділом ТОВ «Атраком» і проводитись тільки у присутності наших представників.

Для виклику представника структурного  підрозділу ТОВ «Атраком» звертатися за  адресою:  10003 м. Житомир вул. Перемоги 75 оф.4 поверх 3.

Контактні телефони:  8-(0412)-42-63-23;    8-(067)-405-45-22.

            Начальник лабораторії №23                                                            Лейченко І.М.

Контактний телефон.: 8 (0412) 42-63-23;  8 (067) 405-45-22

10003 м. Житомир вул. Перемоги 75 оф.4 поверх 3

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь