Офіційний сайт Городницької селищної ради

Житомирська область, Звягельський район

ДЯКУЄМО ЗА ДОПОМОГУ В РОЗВИТКУ ТА ВІДНОВЛЕННЮ НАШОЇ ГРОМАДИ.

Дата: 28.02.2023 13:51
Кількість переглядів: 148

ДЯКУЄМО ЗА ДОПОМОГУ В РОЗВИТКУ ТА ВІДНОВЛЕННЮ НАШОЇ ГРОМАДИ.

Подальший розвиток та відновлення нашої громади через реалізацію відповідних проектів це та можливість, яку нам допомагає реалізувати ГО «АНТС» (Мережа  захисту національних інтересів «АНТС» (https://ants.org.ua/)

У Городницькій громаді в межах співпраці з ГО «АНТС» розроблено та затверджено Проект «Концепція відбудови та сталого економічного розвитку Городницької селищної територіальної громади Житомирської області».  Розроблена концепція є результатом тісної співпраці  фахівців ГО «АНТС» з активом Городницької громади та фахівцями Городницької селищної ради. В концепції були визначенні пріоритетні напрямки розвитку громади: економічний,

медичний, інфраструктурний, соціальний та міжнародного партнерства. Проект «Концепція відбудови та сталого економічного розвитку Городницької селищної територіальної громади Житомирської області» був презентований на сесії Городницької селищної ради та затверджений її рішенням. В основу Концепції лягла ідея зацікавлення міжнародних донорів вкладати ресурси в розвиток Городницької громади, участь в міжнародних програмах та налагодження співпраці  з міжнародними фондами. Концепція розроблялася на принципах сталого розвитку, створення безпечної, екологічної, енергоефективної, комфортної для проживання громади.

Разом з тим, ГО «АНТС» надала велику допомогу в вирішенні проблем внутрішньо-переміщених осіб(ВПО) в питанні забезпеченні житлом. На даний час за допомогою ГО «АНТС» вже виготовлений проект на проведення реконструкції гуртожитку для проживання ВПО. Також за допомогою ГО «АНТС» підвищена стійкість роботи критичної інфраструктури через допомогу в забезпеченні безперебійним електроживленням.

Ми щиро вдячні ГО «АНТС» за надану допомогу в подальшому відновленню та розвитку Городницької селищної територіальної громади. Бажаємо миру, успіхів та здійснення найсміливіших проектів. Ми завжди будемо пам’ятати надану нам допомогу в такий важкий для нашої країни час. Разом ми переможемо! Все буде Україна!

Возможно, это изображение 8 человек, люди стоят и на открытом воздухе

Возможно, это изображение 6 человек, люди сидят, офис и в помещенииВозможно, это изображение 13 человек, люди сидят, люди стоят и в помещенииВозможно, это изображение 5 человек, люди сидят и люди стоят


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь