Офіційний сайт Городницької селищної ради

Житомирська область, Звягельський район

Вітання

19 Серпня, 2019 р., 15:33
Сьогодні святкує свій День народження не просто начальний відділу освіти Городницької селищної ради,а й чудова,чуйна,прекрасна жінка  Надія Олексіївна Крукова! Щиро вітаємо Вас!Бажаємо великого запасу сил,енергії,добра,міцного здоров'я на довгі роки!Нехай все бажане здійсниться,а віра,надія і любов завжди крокуюють поруч з Вами! З повагою та найкращими побажаннями селищний голова І.А.Онищук та колектив Городницької селищної ради.
14 Серпня, 2019 р., 10:58
                          Шановна Алло Василівно! Прийміть сердечні привітання з нагоди Дня народження. Зичимо Вам щастя, радості, міцного здоров’я, гармонії і благополуччя! Нехай у ваших задумах завжди буде мудрість, на роботі – підтримка, вдома – увага й тепло, у серці – світло від людської вдячності.Бажаємо міцного здоров’я, нових досягнень та успіхів. Нехай завжди Вас супроводжує щаслива зоря удачі, а у домі панують любов, злагода та добробут!Нехай кожен Ваш день буде наповнений корисними справами і теплом людських відносин, мрії втілюються у життя та приносять бажану радість і задоволення.
31 Липня, 2019 р., 09:11
31 липня святкує свій День народження провідний спеціаліст –бухгалтер Городницької селищної ради  Костюк Інна Миколаївна.
30 Липня, 2019 р., 08:59
Колектив Городницької селищної ради щиро вітає з Днем народження директора Городницького Виробничого підприємства житлово-комунального господарства
19 Липня, 2019 р., 15:37
21 липня святкує свій День народження виконуючий обов’язки старости с.Кленова, с.Брониця, с.Липине, с.Дубники
02 Липня, 2019 р., 10:26
1 липня відсвяткувала свій 90 – річний ювілей жителька с.Дубники Анастасія Іванівна Остапчук! Голова Городницької селищної ради Іван Онищук разом із в.о.старости Михайлом Остапчуком привітали іменинницю,вручили вітальну листівку та подарунок. Шановна Анастасіє Іванівно! Вітаємо Вас із значимою подією, 90-річним ювілеєм! Бажаємо, щоб теплі спогади наповнювали серце зворушливими почуттями. Щоб життя продовжувало грати фарбами і приносила все більше дивовижних відкриттів. Щоб здоров’я дозволяло прожити ще не один десяток років. Будьте щасливі!
02 Липня, 2019 р., 10:19
Довгожителі – це жива історія нашого краю. Коли позаду майже сто років життя, важко описати його одним словом, бо воно – як книжка, яку гортати б і гортати, читати б і читати. Ганна Фадіївна Кочук– одна із тих, кому Господь дарував прожити майже ціле століття -95 років!Привітати ювілярку завітали працівники Городницької селищної ради, вручили вітальну листівку,подарунок та висловили свою вдячність за її трудову діяльність на освітянській ниві. Ганна Фадіївна -педагог з багаторічним стажем,яка навчала не одне покоління городничан, які і досьогодні поважають і згадують її як мудрого вчителя. Тож,Ганно Фадіївно!Городницька селищна рада вітає Вас з важливою датою, з великим ювілеєм, з віком мудрості і гордості. У Ваші 95 років хочеться побажати щастя, світла в душі і вогника надії в серці, світу за віконцем і затишку в оселі, люблячих близьких і доброї щирої посмішки на Вашому обличчі. З повагою,голова Городницької селищної ради                                             Іван Онищук

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь