Офіційний сайт Городницької селищної ради

Житомирська область, Звягельський район

Вітання

11 Жовтня, 2019 р., 14:55
Відзначення Дня захисника України саме у цей день, 14 жовтня, тісно пов’язане з історичною традицією вшанування українських козаків та відзначення свята Покрови Пресвятої Богородиці. Поєднання цих свят є символом непорушного зв’язку багатьох поколінь захисників України та проявом поваги до них.
09 Жовтня, 2019 р., 13:52
Шановні працівники та ветерани поштового зв'язку! Прийміть щирі вітання зі святом - Всесвітнім днем пошти.
08 Жовтня, 2019 р., 16:34
8 жовтня святкує свій День народження спеціаліст I категорії організаційно-кадрової роботи Городницької селищної ради Остапчук Леся Василівна.
08 Жовтня, 2019 р., 10:04
Від усієї душі вітаю з Днем юриста України. Побажати хочу непереможного здоров'я, ентузіазму, оптимізму, бадьорості і найміцніших сил. Бажаю не знати помилок і невдач, втоми й безнадії. Нехай всі справи успішно фінішують, а в особистому житті хай буде щастя, спокій і любов.
04 Жовтня, 2019 р., 10:00
Шановні педагоги, ветерани педагогічної ниви прийміть найщиріші вітання та найкращі побажання з нагоди вашого професійного свята – Дня працівників освіти!
01 Жовтня, 2019 р., 11:04
Цьогоріч тепле літо принесло Городницькій громаді не тільки погожі дні,а й поповнення у родини дітками.За три місяці народилося 10 діточок:
01 Жовтня, 2019 р., 09:16
Дорогі ветерани, представники старшого покоління! Щиросердечно вітаємо Вас із Днем ветерана та Міжнародним днем людей похилого віку! Ви пронесли крізь усе життя невмирущі людські цінності, зберегли найкращі національні традиції, навчили долати труднощі. Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана засвідчує глибоку повагу українського суспільства до своїх найповажніших представників, цей день - символ єдності і спадкоємності поколінь, чудова нагода сказати теплі слова подяки батькам, ветеранам війни і праці, пенсіонерам і літнім людям за їх внесок у розвиток нашої країни, за багаторічну самовіддану працю, доброту й мудрість. Немає меж вдячності ветеранам. Бути вашими послідовниками – велика честь і відповідальність. Ваша праця, подвиг, ставлення до людей – це приклад для наслідування сучасній молоді. Нехай осіння пора, в яку ви вступили, буде світлою й лагідною,сповненою душевним теплом, увагою і турботою близьких! Хай довгим та щасливим буде ваш життєвий шлях, а творча наснага та завзятість не залишають вас! Нових вам звершень та успіхів!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь