Офіційний сайт Городницької селищної ради

Житомирська область, Звягельський район

Новини

Дата: від до Скинути
11 Жовтня, 2018 р., 08:51
В Городницькій ОТГ продовжується благоустрій та озеленення територій.Відбувається прибирання опалаго листя та вивіз сміття.Обрізка дерев,корчування та зрізка старих дерев та кущів.Біля будинку культури відбувається висадження туй.Територія селищної ради вже має доглянутий вигляд завдяки озененню газону туями. В Дубниках біля будинку культури теж висаджено дерева.В с.Лучиця теж планується висадити дерева біля будинку культури.Зогалом,роботи з благоустрою на території ОТГ продовжуватимуться.
09 Жовтня, 2018 р., 09:40
  Святий апостол і євангеліст Іоанн Богослов був сином Зеведея і Соломії – дочки святого Йосифа Обручника. Одночасно зі старшим братом Яковом він був покликаний Ісусом Христом до числа своїх учнів на Генісаретському озері. Іоанн був особливо любимо Спасителем за жертовну любов і велику чистоту. Він був присутній при воскресінні Господом дочки Яіра і був свідком Преображення Господнього на Фаворі. Під час таємної вечері він сидів при столі поруч з Господом і за знаком апостола Петра, припавши до грудей Спасителя, запитав про ім'я зрадника. Іоанн слідував за Господом, коли його, зв'язаного, вели з Гетсиманського саду на суд, він же перебував при допитах Божественного вчителя і невідступно слідував за Ним Хресним шляхом, засмучений всім серцем. Біля підніжжя Хреста він плакав разом з Божою Матір'ю і почув звернені до Неї з висоти Хреста слова Розіп'ятого Господа: "Жінко, ось син твій" і до нього "Се мати твоя".
05 Жовтня, 2018 р., 13:56
Садочок№2 "Сонечко"відсвяткував своє сімдесятиріччя.З вітальним словом виступили:голова Городницької громади Іван Анатолійович Онищук,начальник відділу освіти Надія Олексіївна Крукова,директор ОНЗ "Городницька ЗОШ|-|||" Гончаренко Світлана Вікторівна,завідувач ДНЗ Степанюк Олена Олександрівна та інші гості.
05 Жовтня, 2018 р., 09:17
З метою ознайомлення школярів та студентів з професією державного (приватного) виконавця та популяризації професії виконавця, Міністерство юстиції України оголошує Всеукраїнський конкурс творчих робіт «Портрет виконавця очима сучасної молоді».
04 Жовтня, 2018 р., 19:17
04 жовтня у Городницькому сквері відбулося висадження дерев.Туями прикрасили вхід у сквер і пам'ятник за волю і Незалежність.
03 Жовтня, 2018 р., 11:21
Орієнтовні підказки, як не заблукати: - Перед тим, як вирушити до лісу, потрібно вивчити карту місцевості. Відзначити на ній те, що знаходиться поруч: дороги, селища, залізничні станції, а головне запам'ятати, в якій стороні вони знаходяться. Тому якщо ви заблукали, знаючи розташування цих об'єктів, можна легко вийти з лісу.    - Візьміть з собою компас. Якщо ви забули його прихопити, нічого страшного. Грибникам завжди допоможуть орієнтири в лісі. Всім відомо, що мурашник розташовується з південного боку, а мох завжди росте з північного. Своєрідним компасом служать і ягоди. Так, якщо плоди зелені, значить чагарник росте з північного боку, червоні ягоди - з південної. Якщо ніч застала в дорозі - не біда. В цьому випадку орієнтуватися можна по Полярній зірці, яка вказує на північ.    - Однак не варто покладатися тільки на природу. При поході в ліс завжди залишайте власні орієнтири. Наприклад, вам важко буде заблукати, якщо ви періодично станете залишати мітки на деревах. Втім, в цьому випадку прекрасно підійде і палиця, яку можна просто тягти по землі. Залишена їй борозна виведе вас з лісу.     - Якщо всі вжиті заходи не допомогли, головне - не панікуйте. Страх може погіршити і без того ваше невтішне становище. Краще прислухайтеся до звуків. Можливо, що десь недалеко проходить траса або залізниця. Ідітьна шум, і він вас виведе на дорогу.    - Втім, є ще один хороший спосіб, до якого вдавалися наші предки. Залізти на найвище дерево і подивитися зверху. До того ж звуки краще чути на висоті.    - До довгоочікуваної свободи може вивести і стежка. Однак не всі стежки протоптані людьми. Вони можуть бути створені тваринами. Тому, якщо ви пройшли по ній кілька десятків метрів, а вона вас не вивела ні до якого об'єкту цивілізації, то краще за неї повернутися назад. При цьому в розбитому вами таборі, особливо якщо ви втомилися і лягли відпочити, залиште висіти на суку дерева куртку або сумку. Таким чином, другий грибник може вас знайти і підкаже дорогу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь