Офіційний сайт Городницької селищної ради

Житомирська область, Звягельський район

Вітання

21 Червня, 2020 р., 10:41
Шановні медичні працівники Городницької ОТГ! Щиро вітаю Вас з професійним святом — Днем медичного працівника! Ваші заслуги перед жителями нашої громади неоціненні, а відданість справі,професійний досвід,глибокі знання завжди поєднуватимуться зі щирими співчуттями до людей і високою відповідальністю за їх здоров’я. Професія, яку Ви обрали, заслуговує на найвищу похвалу, захоплення і повагу. Прийміть сердечну подяку за віддану працю, безмежне милосердя, професійність та лікарську честь. Тож бажаю всім Вам великої пошани за тяжку роботу, міцного здоров’я, вдячності від пацієнтів, взаєморозуміння в колективі, сімейного благополуччя, спокою в душі та любові до людей. Зі святом Вас, шановні медичні працівники! Нехай здійснюються мрії і задуми, а віра та оптимізм будуть вірними супутниками на все життя.
18 Червня, 2020 р., 13:51
Шановні працівники служби дільничних інспекторів поліції! Встановлення цього свята засвідчує визнання державою особливої ролі вашого підрозділу в підтриманні правопорядку та наданні кваліфікованої допомоги громадянам. За родом своєї діяльності ви знаходитесь найближче до людей та їхніх помешкань, добре володієте важливою інформацією про особливості довіреної вам дільниці. Ці знання дають змогу передбачити можливі прояви правопорушень та вжити оперативних заходів для їх попередження. Покладена на вас місія – складна і відповідальна, але мені приємно відзначити, що дільничні інспектори виконують свої службові обов’язки сумлінно та на високому фаховому рівні. У день професійного свята бажаю вам завжди зберігати стійкість духу, виявляти притаманну вам мужність та вміння невідкладно приймати правильні рішення. Нехай у ваших родинах живе радість, достаток і злагода!
16 Червня, 2020 р., 08:20
Сьогодні святкує свій 50-ти річний ювілей спеціаліст I-Ї категорії відділу земельних відносин Городницької селищної ради Семенюк Володимир Валентинович. Шановний Володимире Валентиновичу! Щиро вітаємо Вас з Днем народження! Від усього серця бажаємо невичерпного оптимізму, натхнення й терпіння, підтримки у всіх Ваших добрих починаннях! Нехай примножуються плани і прагнення, а зусилля і справи сприяють розквіту нашогої громади,життєвий і професійний шлях буде наповнений новими злетами та досягненнями. Зичимо Вам щастя, радості, міцного здоров’я, гармонії і благополуччя. Нехай кожен Ваш день буде наповнений корисними справами і теплом людських відносин, мрії втілюються у життя та приносять бажану радість і задоволення.  
10 Червня, 2020 р., 15:32
10 червня святкує свій День народження чудовий депутат Городницької селищної ради Валєнкевич Олександр Леонтійович! Шановний Олександре Леонтійовичу! Прийміть найщиріші вітання з Днем Вашого народження! Нехай Ваша діяльність завжди буде спрямована на благо громади, нехай для вирішення будь-якого питання життя дарує великі можливості, нехай в особистому житті завжди світить промінь щастя і надії, хай в потрібну хвилину Вас підтримують товариші і рідні.  
10 Червня, 2020 р., 15:28
Сьогодні,10 червня святкує День народження гарна людина,чудовий депутат Городницької селищної ради Шевчук Микола Сергійович! Шановний Миколо Сергійовичу !Вітаємо Вас з Днем вашого народження!Бажаємо глибокої поваги і шанування, цікавих задумів і корисних ідей, легкого вирішення будь-якого питання, міцного здоров’я,удачі і сімейного блага.А ще активності в праці, міцного депутатського здоров’я, благополуччя в сім’ї, успіхів у всіх починаннях і впевненості в завтрашньому дні! З повагою селищний голова Іван Онищук
09 Червня, 2020 р., 09:00
Сьогодні святкує свій поважний 90-річний ювілей жителька с.Дубники Шевчук Ольга Адамівна. Шановна Ольго Адамівно! Від усього серця вітаємо Вас! Такий ювілей — дуже важлива і значима подія, адже далеко не кожному судилося зустріти настільки поважний вік. Бажаємо, щоб здоров’я не підводило, життєлюбність і оптимізм ніколи не припинялися, а близькі люди радували своєю турботою та увагою. Нехай кожен день дарує радість і позитивні емоції, адже це і є запорука довголіття. З повагою та найкращими побажаннями селищний голова Іван Онищук
08 Червня, 2020 р., 15:39
Сьогодні святкує свій День народження моя колега,прекрасна жінка,яка працює інспектором інформаційного забезпечення у відділі організаційної роботи Городницької селищної ради.Вітаю з 35-ти річчям,бажаю бути красивою,коханою,вічно молодою та неймовірно щасливою!Нехай робота приносить задоволення і бажаний достаток,розвиток і нові можливості!Добробуту вдома,позитивних емоцій і барвистого життя!  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь