Офіційний сайт Городницької селищної ради

Житомирська область, Звягельський район

Вітання

31 Грудня, 2020 р., 12:15
Шановні Жителі Городницької громади!
26 Грудня, 2020 р., 09:19
Сьогодні вітаємо з Днем народження депутата Городницької селищної ради
25 Грудня, 2020 р., 09:18
Сьогодні у серця та оселі римо-католиків та протестантів всезігріваючим світлом прийшло радісне вселенське свято – Різдво Христове.
14 Грудня, 2020 р., 09:24
14 грудня є в Україні Днем пам'яті, який відзначається щороку в день закінчення будівництва саркофага над зруйнованим четвертим енергоблоком Чорнобильської АЕС, вкотре нагадуючи прийдешнім покоління про високу відповідальність у використанні мирного атома.Кожна хвилина цього надзвичайного будівництва – це мужність і професіоналізм, самовідданість і самопожертва ліквідаторів заради збереження життя людей в Україні та в усьому світі.Світла пам'ять героям-ліквідаторам, які ціною власного життя зупинили розбурхану стихію некерованої ядерної реакції та врятували майбутнє для своїх нащадків. Низький уклін та слова вдячності усім героям-чорнобильцям за Ваш подвиг.Живим - міцного здоров’я, життєвої енергії, сімейного затишку, щастя, миру, добра й злагоди. Хай завжди поруч з Вами буде людська подяка за Ваші добрі справи!
03 Грудня, 2020 р., 11:43
Переймаючись буденними проблемами, ми повинні замислитися над непростою долею людей з вадами здоров’я і не тільки цього дня, а й протягом всього року, не забувати про те, що поруч з нами живуть люди з обмеженими можливостями, і вони потребують допомоги та уваги.
03 Грудня, 2020 р., 10:38
Сьогодні комунальному закладу «ГОРОДНИЦЬКИЙ ЦЕНТР КОМПЛЕКСНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ ДЛЯ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ» виповнилося 9 років!Вітаємо усіх працівників і бажаємо їм,у першу чергу, здоров’я,наснаги та витримки у роботі, добробуту, оптимізму у всіх починаннях. Ви дійсно висококваліфіковані професіонали своєї справи.Дякуємо за таку нелегку роботу,адже надання дітям,що потребують допомоги, щоденної підтримки – реальний вияв милосердя, людяності та любові до ближнього. Нехай ваша щоденна турбота допомагає цим маленьким,але таким мужнім людям забувати про труднощі, а їх серця наповнюються теплотою і впевненістю в завтрашньому дні.
03 Грудня, 2020 р., 09:00
Щиросердно вітаємо сьогодні з Днем народження фахівця з соціальної роботи відділу соціального захисту населення Городницької селищної ради Химоргіну Анастасію Анатоліївну.
01 Грудня, 2020 р., 13:55
02.10.2020 зареєстрували шлюб:
01 Грудня, 2020 р., 10:49
За осінній період в Городницькій громаді народилося 9 діточок:
27 Листопада, 2020 р., 09:24
27 листопада святкує свій День народження спеціаліст II категорії відділу земельних відносин Городницької селищної ради Коновеєва Любов Павлівна.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь