Офіційний сайт Городницької селищної ради

Житомирська область, Звягельський район

Новини освіти

27 Травня, 2019 р., 10:57
Ось і пролунав останній Дзвінок в Червоновільській та Кленівській філіях.У когось зі сльозами на очах,у когось зі щирою посмішкою на обличчі.Бо нарешті,настануть довгоочікувані канікули,а домашні завдання і контрольні роботи залишаться позаду.Ця урочиста подія-це радість не тільки для учнів,а й для вчителів та батьків,які не менше чекають цього дня.Вітаємо усіх освітян,учнів та батьків!Усім зичимо щедрої долі,наснаги,оптимізму та невичерпної енергії!
24 Травня, 2019 р., 15:36
Сьогодні, 24травня у школах Городницької ОТГ продзвенів останній дзвінок!Десятки дітей та їх батьки прийшли попрощатися зі школою на літо,а хтось і назавжди.Радісні школярі після урочистостей відправились на святкування,адже вже завтра для них настануть довгоочікувані канікули.А яким було свято -дивіться у фотозвіті.
23 Травня, 2019 р., 09:08
Творча обдарованість 2019!Вчителі та учні ОНЗ "Городницька ЗОШ" l-lll ст отримали очікувані нагороди!Вітаємо!Наснаги,нових звершень і бажання завжди йти вперед!
21 Травня, 2019 р., 15:44
School Boost – це всеукраїнський безкоштовний проект з підвищення комп’ютерної і технологічної грамотності вчителів опорних шкіл.  В рамках проекту були розглянуті такі теми:  Онлайн сервіси для автоматизації процесів навчання. Кібербезпека. Кібербулінг. Монетизація в інтернеті та фінансова грамотність. Корисні он-лайн інструменти для вчителів. Apps як додаткові інструменти в навчанні. Медіаграмотність. IGov та інше. Для проходження курсу було обрано 20 вчителів ОНЗ "Городницька ЗОШ І-ІІІ ст.", для яких ментором був Майстренко Георгій Васильович. Всі педагоги успішно засвоїли ці теми і пройшли підсумковий тест. За роботу над проектом всі отримали сертифікати від фонду BrainBasket.
21 Травня, 2019 р., 09:37
Два дні, 17 та 18 травня, команда юних туристів ОНЗ "Городницька ЗОШ l-lll ст." брала участь в 40-х обласних еколого-геологічних змаганнях, які пройшли в лісовому масиві біля с. Дениші Житомирського району. Змагання проходили в таких номінаціях: візитка команди, чотири творчі майстерні, краєзнавча вікторина, еколого-геологічний маршрут протяжністю біля 4 км та художній номер. Нашим учням в дуже складних змаганнях вдалося досягти таких результатів: візитка команди-2 місце, творча майстерня "Географічне краєзнавство" - 1 місце, в сумі балів по чотирьох творчих майстернях-3 місце, орієнтування по лінії-1 місце, художній номер-3 місце. Вітаємо нашу команду з гарними результатами та бажаємо ще кращих досягнень в наступних змаганнях!
11 Квітня, 2019 р., 11:09
Нещодавно в ОНЗ "Городницька ЗОШ І-ІІІ ст."відбувся творчий конкурс "Мої 10 кроків на посаді голови ОТГ." Переможці конкурсу вирішили вручити свої роботи голові Городницької селищної ради І.А.Онищуку.Після того,як голова перечитав усі твори,діти мали можливість поспілкуватися з ним на різні теми,зокрема,про реалії роботи на високій посаді.Іван Анатолійович похвалив дітей за креативні ідеї,висвітлені у роботах учнів та закликав працювати так і надалі,бо майбутнє нашого селища і всієї країни за молоддю.
09 Квітня, 2019 р., 14:12
Завершився ІІ етап місцевого конкурсу "Мої 10 кроків на посаді голови ОТГ". Підсумки творчого конкурсу було підведено на загальношкільній лінійці. Переможців (1 місце - Марчук Юлія, 2 місце - Ситницька Тетяна, 3 місце - Дмитренко Юлія) було відзначено грамотами та цінними подарунками. Дякуємо селищному голові І.А. Онищуку за підтримку в організації та проведенні даного конкурсу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь