Офіційний сайт Городницької селищної ради

Житомирська область, Звягельський район

Новини освіти

31 Травня, 2023 р., 15:49
Сьогодні,31 травня в Городницькому ліцеї Городницької селищної ради відбулося свято останнього дзвінка, яке знаменує завершення навчального року!
03 Лютого, 2021 р., 11:09
Управлінням освіти і науки Житомирської облдержадміністрації спільно з обласним відділенням Комітету з фізичного виховання і спорту Міністерства освіти і науки України 02.02.2021 року було проведено підведення підсумків спортивно-масової роботи області.
04 Листопада, 2019 р., 13:25
В ДНЗ №1«Калинонька» за адресою: Нове Життя,6, вихователі разом з дітьми відзначали свято осені веселими піснями, запальними таночками, цікавими перетвореннями, віршами та іграми, прославляючи Осінь за її красу та багаті врожаї. Урочистості святу надала Осінь-чарівниця, яка принесла дітям свої дари.Завдяки такому заходу маленькі вихованці мали змогу проявити свій талант, показати свої акторські здібності, взяти участь у грі, таночку. Гарним завершенням свята стало проведення осіннього ярмарку. Проведені заходи принесли всім присутнім море позитиву, а осінні розваги запам'ятались дітям, стали прекрасним матеріалом для формування творчої особистості кожного малюка.
04 Листопада, 2019 р., 08:22
1 листопада в ОНЗ "Городницька ЗОШ І-ІІІ ст." відбулася костюмована вечірка Хелловін. Учні прийшли до школи у химерних образах, аби вразити друзів. Розпочалася вечірка конкурсом "Королева балу", де серед 10 учасниць було обрано королеву і вечір продовжився запальною дискотекою.
31 Жовтня, 2019 р., 13:41
Настала найкраща і наймальовничіша пора року - золота осінь. У чарівні дні листопада у ДНЗ «Калинонька» за адресою вул.Замкова,9 відбулося  осіннє свято. Активну участь приймала старша та середня група. Мальовнича пора року, прикрасила все навкруги різними кольорами, золотом листви та червоними китицями калини. Кожна група підготувала свою виставу із яскравих пісень, запальних танців. Також діти зустрічали казкових персонажів,змагалися в іграх, розповідали вірші,збирали врожай,Наприкінці святковаго дійства чарівна Осінь пригостила дітей своїми смачними дарами. По закінченню свята за традицією відбувся Осінній ярмарок.
01 Липня, 2019 р., 11:08
Випускний-це пам'яна подія в житті кожного випускника,початок важливого,дуже відповідального етапу в житті та прощання з дитинством,що промайнуло,як миттєвість. Городницька селищна рада вітає випускників ОНЗ"Городницька ЗОШ l-lll ст." Бажаємо всім рівних доріг і попутного вітру!Нехай у Вашому житті буде багато добра,вірні друзі завжди ідуть поряд!Хай Ваші заповітні мрії здійсняться якнайкраще!Удачі,нових звершень,успіхів у подальшому житті.Нехай те чого ви досягнете змусить Ваших рідних і вчителів гордитися Вами.Не забувайте своїх,батьків,вчителів і рідну Батьківщину!
31 Травня, 2019 р., 15:56
Нарешті діждалися випускного балу 16 вихованців групи "Калинонька» ЗДО №1 «Калинонька». Свято було яскравим, радісним і, звичайно, зі сльозами на очах. Вітали випускників усі: малюки груп середнього та раннього віку, батьки випускників, завідуюча ЗДО Олена ОлександрівнаСтепанюк,в.о начальника відділу освіти Ганна Миржиєвська,представник від депутата обл.ради Т.С.Кутковець,рідні та вихователі. Незабутнім моментом свята став танок мам із дітками. Наприкінці свята були врученні дипломи й подарунки випускникам від селищної ради та від депутата Житомирської обласної ради В.С.Мельника.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь