Офіційний сайт Городницької селищної ради

Житомирська область, Звягельський район

Події

03 Грудня, 2020 р., 15:26
Сьогодні,3 грудня з нагоди міжнародного Дня людей з інвалідністю в КЗ « «ГОРОДНИЦЬКИЙ ЦЕНТР КОМПЛЕКСНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ ДЛЯ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ» Городницької селищної ради, працівники закладу роздали подаруночки 42 дітям з інвалідністю та 6 особам з інвалідністю, які досягли 18-річного віку і пройшли реабілітацію в центрі. Пакуночки склали індивідуально до вікових груп, потреб, віку і захоплень дітей, а це - і канцелярські речі, і настільні ігри, і ігри -сортери, і засоби гігієни та ін. Кожна дитина або її батьки, отримали подаруночок з дотриманням усіх норм безпеки і соціальної дистанції.
03 Грудня, 2020 р., 09:10
В середу,02 грудня в с.Броницька Гута вели прийом громадян бригада медиків.
14 Листопада, 2020 р., 09:31
Вийшла з друку книга "Любтов". Матеріал для неї збирали понад півтора десятка років. Про що книга - дивіться в анотації та змісті. Книга великого формату, виглядить як подарункове видання. Містить багато фотографій, малюнків, схем. Читати її буде цікаво не лише тим, хто має любтовські корені. Придбати книгу можна в авторів (0975301105) або замовити в бібліотеці. Велика подяка видавцю Олександру Гембарському за співпрацю.
29 Вересня, 2020 р., 10:50
Археологи випадково віднайшли давно загублене городище часів Київської Русі у Городниці Новоград – Волинського району. Тут виявили оборонні вали та давньоруські матеріали, які у минулих століттях використовували у побуті та обороні. Саме у Городниці менше місяця тому знайшли так званий «Городницький скарб» — 38 срібних монет часів князів Володимира та Святополка.
29 Вересня, 2020 р., 10:46
Прикладом гарної командної роботи сьогодні стало проведення працівниками Городницького Будинку культури благоустрою території біля БК .Прилегла територія тепер має приємний естетичний вигляд, завдяки старанням працівників та новій тротуарній плитці,нещодавно вимощеній за кошти, виділені селищною радою.
15 Вересня, 2020 р., 15:13
Літечко промайнуло і залишило після себе багато приємномтей . Однією з найприємніших подій стало народження діток в нашій громаді.
23 Серпня, 2020 р., 19:32
Сьогодні, в День Державного прапора України та напередодні Дня незалежності України на Городницькому стадіоні відбулося чудове свято за участі гурту "Древляни".Селищний голова Іван Онищук у вітальній промові побажав усім єдності,миру,спокою,процвітання,надії на краще та усіляких гараздів.
10 Серпня, 2020 р., 13:24
Сьогодні святкує свій 90 річний День народження довгожителька с.Лучиця Попилевич Ганна Моісеївна! Селищний голова Іван Онищук від імені виконавчого комітету Городницької селищної ради та від усієї громади привітав Ганну Моісеївну з її славним ювілеєм і побажав міцного здоров'я, великого запасу сил, бадьорості душі, надії, любові,світлої радості,почесної поваги та ще багато років життя в теплих спогадах.
31 Липня, 2020 р., 14:01
Городницька селищна рада висловлює рідним і близьким щирі співчуття з приводу смерті:
29 Липня, 2020 р., 11:42
Слідами І. Трейка 18 липня 2020 р. було відкрито пам’ятник генерал-хорунжому УПА І. Трейку біля заповідника Модрина. Ця подія стала своєрідним стартом для цілого ряду краєзнавчих розвідок і маленьких (поки що!) відкриттів, які можуть так чи інакше стосуватися того трагічного дня 18 липня 1945 року, коли загинув І. Трейко. Адже офіційної інформації про ту подію, на жаль, дуже мало.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь