Офіційний сайт Городницької селищної ради

Житомирська область, Звягельський район

Події

26 Лютого, 2020 р., 09:20
Сьогодні о 16:00 год. відбулося засідання постійних комісій з питань земельних відносин, благоустрою, санітарного стану, будівництва та екології та постійних комісій з гуманітарних питань ( освіта, фізичне виховання, культура, охорона здоров’я та соціальний захист).
25 Лютого, 2020 р., 14:10
Сьогодні о 13:00 год. відбулося засідання постійних комісій з питань бюджету, комунальної власності та планування соціально-економічного розвитку та постійних комісій з питань регламенту, депутатської діяльності, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності.
20 Лютого, 2020 р., 14:56
Минає 6 років з часу трагічних подій, внаслідок яких загинуло та померло від тяжких ран більше ста учасників Революції Гідності – Героїв Небесної Сотні. Ті доленосні події назавжди закарбувалися у наших серцях нестерпним болем. З метою увічнення громадянської і національної відваги, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні сьогодні, 20 лютого 2020 року в смт.Городниця біля пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні пройшли заходи по вшануванню пам'яті Героїв Небесної Сотні. На мітинг прийшли представники влади, духовенство, працівники установ і організацій, громадські і політичні діячі,учнівська молодь та вчителі,небайдужі мешканці. Перед учасниками заходу виступила начальник відділу культури Городницької селищної ради Ірина Курильчук,учні ОНЗ «Городницька ЗОШ I-III» та священнослужителі Городницького Свято-Георгіївського ставропігійного монастиря,закликаючи у виступі пам’ятати тих, хто поклав свої життя за наше майбутнє та бути гідними їх подвигу. У жалобі всі присутні схилили голови за Героїв, котрі загинули за світле майбутнє України. Хвилиною мовчання, покладанням квітів,вшанували пам'ять Героїв,і помолились за їхні душі.
17 Лютого, 2020 р., 08:28
14 лютого в смт.Городниця пройшов тренінг на тему " Зміцнення потенціалу об’єднаних територіальних громад у сфері протидії торгівлі людьми". Ініціаторами зустрічі стали представники ГО "Жіночий інформаційно-консультативний центр" за підтримки Фонду сприяння демократії Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні - координатор проекту Ірина Бабенко та тренер Марія Калинчук. У засіданні "круглому столі" взяли участь представники Городницької селищної ради та ОНЗ"Городницька ЗОШ l-lllст". Мета навчального заходу – надати знання активу ОТГ для формування місцевих політик з питань протидії торгівлі людьми. Найважливішими розділами навчання були: практичні вправи “Картування населення громади щодо ризиків стати жертвою торгівлі людьми” та “Допомога постраждалим від торгівлі людьми” (статті 14,16 ЗУ “Про протидію торгівлі людьми”); робота з кейсами ОПТЛ (осіб, постраждалих від торгівлі людьми); вивчення законодавства стосовно протидії торгівлі людьми, а також вивчення груп ризику, організацій, що контактують з групами ризику, місць виявлення груп ризику у громаді.
13 Лютого, 2020 р., 09:47
Програма «U-LEAD з Європою» продовжує роботу над впровадженням децентралізації на Житомирщині
24 Січня, 2020 р., 15:56
Сьогодні,24 січня відбулося засідання виконкому Городницької селищної ради. Було розглянуто і прийнято рішення з таких питань: - Про виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Городницької селищної ради на 2019 рік. - Про схвалення звіту про виконання селищного бюджету Городницької селищної об’єднаної територіальної громади за 2019 рік. - Про стан роботи по розгляду звернень громадян Городницькій селищній раді. - Про ведення статистичного обліку громадян, які проживають на території Городницької селищної ради. - Про зняття з квартирного обліку. - Про взяття на квартирний облік. - Про надання статусу службового житла. - Про утворення комісії з питань захисту прав дитини. - Про присвоєння адресних номерів окремим частинам житлового будинку. - Про зміну адресного номеру житлового будинку. Ознайомитися з рішеннями можна на офіційному веб-сайті Городницької селищної ради: https://gorodnycka-gromada.gov.ua/docs/318458/
08 Січня, 2020 р., 10:52
Славні колядники завітали до Городницької селищної ради. Колядує хор "Оксамит"Городницького Будинку культури.
07 Січня, 2020 р., 11:05
7 січня 2020 року у Городницькому Будинку Культури відбувся святковий концерт!Вітали з Різдвом Христовим та Новим роком!
03 Січня, 2020 р., 10:08
По всіх селах Городницької ОТГ пройшли святкування Нового року.Завідуючі клубами на високому рівні організували свята.Задіяли молодь різного віку та старше покоління.Жителі сіл мали  можливість реалізувати свої таланти та разом з тим повеселитися та отримали купу позитивних емоцій.
24 Грудня, 2019 р., 13:39
24.12.19 року о 10:00 год. в адмінприміщенні Городницької селищної ради відбувся звіт керівництва Городницької поліцейської станції перед населенням Городницької ОТГ.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь