Офіційний сайт Городницької селищної ради

Житомирська область, Звягельський район

Події

29 Липня, 2020 р., 11:32
Відділ соціального захисту населення запрошує бажаючих відвідати кімнату милосердя, яка знаходиться в приміщенні Городницького БК (приміщення дискотеки). Хто хоче подарувати чи придбати уживані речі можете приносити з 10:00год. до 12:00год. вт - чт.
23 Липня, 2020 р., 16:28
Сьогодні, 23.07.2020 року відбулося засідання виконавчого комітету з таким  порядком  денним:
22 Червня, 2020 р., 17:22
18 червня сталася важлива подія для Городницької громади! Зародилася нова сім'я, поєдналися два серця: Брацюка Олександра Леонідовича із с.Кропивня та Паламарчук Анжеліки Володимирівни із смт Городниця.
18 Червня, 2020 р., 18:36
У зв'язку з поверненням дітей на період літніх канікул з інтернатних закладів в сім'ї, 18.06.2020р. було проведено виїзне засідання комісії Житомирського обласного центру соціальних служб для сім'ї,дітей та молоді у складі: Директора центру- Мельничук Н.Ф. Начальника відділу - Опанасюк А.М. Уповноваженого представника благодійної організації -Lumos- Шигонської Н.В. Заступника голови Новоград-Волинської РДА - Остапчука М.В. Фахівця із соціальної роботи Городницької селищної ради -Трохліб А.А Діловода відділу соціального захисту населення Городницької селищної ради - Бондар Ж.П. було обстежено матеріально-побутові умови проживання сімей (Полевої О.М.,смт Городниця Гутель І.М.,смт.Городниця,Салфетник М.І.с.Прихід), які потрапили в складні життєві обставини. В ході обстеження було вказано на недоліки та дано термін 1 міс. для їх усунення.
10 Червня, 2020 р., 15:26
"Скриньку здоров'я громади" у рамках проекту "Підтримка ОТГ у боротьбі з пандемією COVID-19",що реалізується ULEAD з Європою у співпраці з Міжнародним благодійним фондом Caritas Ukraine отримали медичні працівники КНП"АЗПСМ" Городницької селищної ради.Дякуємо за допомогу та готовність підтримати у нелегкій боротьбі за здоров'я та життя кожного жителя громади.Надані захисні,санітарно-гігієнічні засоби допоможуть максимально знизити ризики для населення та запобігти поширенню гострої респіраторної хвороби,спричиненою коронавірусом.
27 Березня, 2020 р., 11:20
Вийшов з друку збірник краєзнавчих матеріалів №6 Городницького краєзнавчого товариства. Дякуємо Олександру Гембарському (видавництво НОВОград)!
05 Березня, 2020 р., 08:10
Сьгодні,04 березня відбулася 28 позачергова сесія.На якій було прийнято рішення про звернення депутатів Городницької селищної ради щодо ремонту доріг обласного значення.
02 Березня, 2020 р., 14:46
Справжня народна забава, що зберегла свої давні традиції, пов’язані із проводами зими, відбулась у Городниці. Городницька громада – це громада щасливих людей. У нас якщо вітають – то від щирої душі, якщо співають – то на повен голос, якщо частують – то щедрою міркою! От і цьогоріч на святі на гостей чекали і пироги,вареники, манили ароматами золотисті млинці з різними начинками, а поряд парували чай та глінтвейн. Локацію було облаштовано біля Будинку культури з гарною фотозоною та декораціями. Масляна віщує весну, хоч надворі ще зима, прозвучало у піснях та обрядових сюжетах, що їх дуже талановито відтворили та виконали працівники культури та аматори народного мистецтва об’єднаної громади. Свої найкращі творчі вітання вони дарували усім присутнім.
27 Лютого, 2020 р., 15:20
Сьогодні,27 лютого відбулося засідання 27 сесії Городницької селищної ради з таким порядком денним:
26 Лютого, 2020 р., 16:00
Сьогодні відбулося засідання виконавчого комітету з таким порядком денним:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь