Офіційний сайт Городницької селищної ради

Житомирська область, Звягельський район

Події

19 Грудня, 2019 р., 13:15
На засіданнях постійних комісій яке відбулося 19 грудня,депутатами Городницької селищної ради,шляхом активного обговорення,було схвалено проекти рішень, які виносяться на розгляд 26 сесії 7 скликання.
18 Грудня, 2019 р., 15:00
18.12.19 року відбулося засідання виконавчого комітету з таким порядком денним: - про Програму соціально-економічного розвитку Городницької селищної ради (ОТГ) на 2020 рік. - про селищний бюджет Городницької селищної об’єднаної територіальної громади на 2020 рік. - про роботу адміністративної комісії при виконкомі Городницької селищної ради. - про план роботи виконавчого комітету на 1 квартал 2020 року - про вчинення нотаріальних дій. - про усунення порушень вимог законодавства у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки. - про зміну адресного номеру житлової квартири. - про присвоєння звання «Мати-героїня». - про надання матеріальної допомоги на поховання. - про взяття на квартирний облік дітей-сиріт.
23 Листопада, 2019 р., 10:42
11 Листопада, 2019 р., 16:33
На позачерговій сесії Городницької селищної ради депутати звернулися до Голови Верховної ради України @Дмитра Разумкова (Дмитро Разумков) та до Олексія Гончарука - Прем’єр – міністра України з закликом щодо забезпечення фінансових потреб громади. #поверніть_гроші_громадам @Олексій Гончарук - Прем'єр-міністр України @Кабінет Міністрів Ураїни,Cabinet of Ministers of Ukraine Дмитро Разумков
11 Листопада, 2019 р., 16:18
11 листопада відбулася позачергова сесія Городницької селищної ради на якій обговорювався ряд земельних питань,але основним питанням було звернення депутатів Городницької селищної ради щодо фінансового забезпечення потреб мешканців громади.
29 Жовтня, 2019 р., 09:54
Учениця ОНЗ "Городницька ЗОШ",учасниця Молодіжної ради та "Школи Успіху" провідної організації #KlischkoFoundation Юлія Дмитренко ініціювала захід "Локальна Школа Успіху" для учнів школи,який провели наставники цієї "Школи Успіху" з колосальним досвідом, і громадські активісти:Діана Муха,Анастасія Кузнєцова та Надія Марчук.Також багато позитивного і повчального підлітки могли навчитися у радника з комунікації Житомирського ЦРМС Дмитра Клименка,який вже неодноразово відвідував нашу громаду. Таким чином діти мали можливість познайомитися з досвідченими,всебічно розвинутими особистостями та навчитися багатьом речам,які знадобляться їм у подальшому житті та саморозвитку.
21 Жовтня, 2019 р., 11:25
Відбулася зустріч Городницького краєзнавчого товариства на якій готувалися матеріали для четвертого збірника.
16 Жовтня, 2019 р., 16:27
Сьогодні,16 жовтня відбулося засідання постійних комісій,а саме: -з питань бюджету,комун.власності та планування соціально-економ.розвитку; - з питань земельних відносин,благоустрою,санітарного стану,будівництва та екології; -з питань гуманітарних; -з питань регламенту, депутатської діяльності законності,правопорядку та антикорупційної діяльності; За участі депутатів селищної ради були розглянуті питання порядку денного 23 позачергової сесії селищної ради та заслухано інформацію щодо розгляду запропонованих проектів рішень. На засіданні комісій був присутній представник ТОВ "Кленова - Агро". Після розгляду та обговорення питань порядку денного, членами постійних комісій були схвалені проекти рішень.До окремих з них були рекомендовані доповнення та зміни. До порядку денного комісій було внесено 12 питань та земельні питання,які рекомендовано до розгляду на 23 позачерговій сесії селищної ради.
07 Жовтня, 2019 р., 11:54
Учасники Городницького краєзнавчого товариства підготували третій збірник краєзнавчих матеріалів.
03 Жовтня, 2019 р., 16:44
Сьогодні,03.04.2019 відбулися громадські слухання по обговоренню генерального плану населеного пункту Городниця. Ескіз генерального плану знаходиться в Городницькій селищній раді.Протягом місяця приймаються пропозиції щодо змін у плані. Відділ земельних відносин.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь