Офіційний сайт Городницької селищної ради

Житомирська область, Звягельський район

Події

10 Травня, 2019 р., 08:43
Сьогодні в Кленівській філії відбувся святковий концерт присвячений дню Пам'яті і Примирення в якому взяли участь старші дошкільники разом з учнями школи.
08 Травня, 2019 р., 10:43
В Городницькій ОТГ вже існує багаторічна традиція відзначати День Перемоги святковим концертом.І цього року теж 7 травня жителі громади мали змогу привітати ветеранів Великої Вітчизняної війни.Увага і чуйність -це найменше,що можна зробити для них. Концерт відбувся за участі аматорського колективу народного мистецтва Городницького Будинку культури,творчо обдарованих виконавців та працівників з ОНЗ"Городницька ЗОШ l-lll ст.",працівників відділу культури,туризму та спорту та танцювальних колективів селища.Всі присутні отримали естетичну насолоду від виступів,прониклися спогадами та патріотизмом під час концерту. Щира дяка та шана ветеранам,учасникам війни,які своєю мужністю та вмінням долати перешкоди,а часто навіть ціною власного життя,подарували нам мирне,сонячне небо над головами!
25 Квітня, 2019 р., 14:53
До світлого свята Воскресіння Христового Городницька селищна рада подарувала Великодні пасочки для одиноких громадян,які обслуговуються Городницьким центром соціальної допомоги вдома. Бажаємо Вам здоров'я,довгих років життя,радості і щасливих Великодніх свят!????????????
24 Квітня, 2019 р., 10:19
Завжди приємно знати,що є люди,яким небайдужа доля інших.Відділ культури,туризму та спорту Городницької селищної ради разом з ОНЗ "Городницька ЗОШ" приклад цьому.В Новоград-Волинській школі- інтернат |-|| ст. школярі показали виставу"Сільське життя",а працівники відділу культури разом з працівниками селищної ради,провели майстер - клас з макіяжу,зробили святкові зачіски і подарували фотосесію старшим дівчаткам закладу.
18 Квітня, 2019 р., 08:27
17 квітня 2019 року відбулася 19 сесія 7 скликання Городницької селищної ради на якій з подякою та почестями проводжали на заслужений відпочинок завідувача ЗДО №2 «Сонечко» Касьян Галину Анатоліївну. Зі словами вдячності за сімлінну багаторічну працю,високий професіоналізм ,особистий внесок у виховання підростаючого покоління,від свого імені і імені громади,звернувся голова ГородницькоїОТГ. Іван Анатолійович Онищук зазначив,що коли за плечима вже є набутий такий великий досвід,то ця людина професіонал своєї справи і побажав Галині Анатоліївні здоров’я, життєвої енергії, наснаги та подальшої активної громадської діяльності.Завідувач ЗДО в свою чергу теж сказала гарні слова подяки.
11 Квітня, 2019 р., 14:18
Вчора,10.04.19 р.проводився благоустрій селища Городницьким виробничим підприємством ЖКГ.Прибирання велося на вул.Замковій,територія біля ОНЗ "Городницька ЗОШ І-ІІІ ст.",також біля ДНЗ "Калинонька" та на вул.Заводській.
14 Березня, 2019 р., 14:24
Сьогодні в Городницькій селищній раді відбулася 18 сесія 7 скликання.
13 Березня, 2019 р., 18:22
13 березня в смт.Городниця відбулися засідання постійних комісій.
11 Березня, 2019 р., 17:00
Городницька ОТГ вітала жінок зі святом весни 8 Березня. У Городницькому Будинку культури відбулися урочистості з нагоди свята. Відео можна переглянути тут https://www.youtube.com/chan…/UChVzKssDZlvAtcau9qnMh6Q/video Учні ОНЗ"Городницька ЗОШ І-ІІІ ст" теж гарно привітали вчителів,мам,бабусь та сестричок,вихованці ДНЗ №1 та № 2 приготували для своїх мам чудове свято,Кленівський ДНЗ "Журавлик" разом із першачками показували чудові номери. Фото додається.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь