Офіційний сайт Городницької селищної ради

Житомирська область, Звягельський район

Події

05 Грудня, 2018 р., 15:58
Наша громада одна з успішних прикладів реалізації проектів модернізації громад із сотень проектів,які були реалізовані за 4 роки впровадження реформи децентралізації.Отже,як Городницька ОТГ використала повноваження і ресурси набуті завдяки реформі децентралізації для розвитку свох територій. Фото від Василя Невмержицького
04 Грудня, 2018 р., 14:48
Комунальний заклад «Городницький центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю» спільно з комунальною установою «Городницький інклюзивно-ресурсний центр» Городницької селищної ради» провели низку заходів для дітей та осіб з інвалідністю під гаслом «Всі ми різні, всі ми рівні»: виставка дитячих робіт, колективних проектів «Здійсни мрію мою». Під час дня відкритих дверей КУ «Городницький ІРЦ» познайомила відвідувачів зі своїми працівниками: практичним психологом Сак Катериною Григорівною та вчителем-реабілітологом з фізичної реабілітації Горбатюк Олександрою Анатоліївною; працював консультативний пункт, де бажаючі могли отримати інформацію про порядок зарахування до центрів, основні цілі та завдання. 3 грудня зібралися дружньою сім’єю вихованці та працівники Центрів, було весело та цікаво. Діти та їх батьки щиро дякують спонсорам за підтримку та участь у благодійному марафоні «Збираємо тепло сердець»
29 Листопада, 2018 р., 14:43
29 листопада в селищі Городниця Юрій Ойсцюсь з громадянської мережі опора м.Рівне,провів тренінг для активних громадян на тему:"Туристична привабливість громади"
26 Листопада, 2018 р., 09:52
24 листопада відбувся вечір-реквієм присвячений жертвам голодомору 1932-1933рр.Присутні згадали страшні події минулого,запалили свічки пам'яті та вшанували хвилиною мовчання,світлу память усіх тих,хто загинув у ті роки.
10 Вересня, 2018 р., 10:39
Команда представників Молодіжної ради разом із представниками Городницької ОТГ взяли участь у Форумі Молодіжної столиці України у Львові.Слова зайві ...тільки фото.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь