Офіційний сайт Городницької селищної ради

Житомирська область, Звягельський район

Події

21 Січня, 2019 р., 09:11
Різдвяне свято завітало до ДНЗ №1 "Калинонька".Діти старших груп приймали участь у театралізованих дійствах та розказували колядки.З пізнавальної програми малюки дізнались багато цікавого про це свято та його традиції.Маленькі вихованці потрапили у справжню казку та отримали велике задоволення від сюрпризів та різдвяних подарунків!
08 Січня, 2019 р., 13:57
Працівники культури Городницької ОТГ сердечно вітають усіх з нагоди Різдвяних свят концертом біля Новорічної ялинки і шлють віночок сердечних побажань.  Нехай Ісус до Вас прийде у цю святкову пору й принесе з Божественного Двору благословення. Нехай омріяне здійсниться, а негаразди оминають. Здоров’я Вам, щастя на весь рік,утіх земних і радості! Нехай у серці дзвенить: "Христос рождається!"
21 Грудня, 2018 р., 14:44
Нещодавно команда учнів ОНЗ"Городницької ЗОШ|-|||ст."(Шилін К.Ю, ЛяшукЛ.Р, Тітарев В.О, Марчук А.В, Костюк Є.Ю, ГутельА.М,Штерик Е.Л,МіськовД.В,Нагалевський О.Р, ЧернатевичА.В),зайняла | місце у спартакіаді школярів Житомирської обл.2018-2019н.р. З приводу цієї події на 16 сесії 7 скликання,голова Городницької селищної ради І.А.Онищук нагородив переможців цінними подарункамита вручив подяки батькам за виховання дітей.Тренеру Ксензу Олександру Анатолійовичу теж особлива подяка від батьків і голови селищної ради за відданість справі та підготовку учнів у змаганнях.Все ОТГ пишається нашими дітьми!
21 Грудня, 2018 р., 14:29
Людська доброта немає границь ,співчуття і співпереживання немають обмежень і кордонів.Це довели небайдужі жителі Городницької ОТГ.Адже,діти Новоград-Волинської школи- інтернату отримали бажані подарунки,завдяки волонтерам відділу культури та позитивні емоції від вистави,яку підготували учні ОНЗ "Городницької ЗОШ |-|||ст." і усмішки на радісних обличчях!
18 Грудня, 2018 р., 16:05
Серед відзначених – і двоє лісівників: заступник директора державного підприємства  «Коростенське лісомисливське господарство» Юрій Васюхник та головний лісничий державного підприємства «Городницьке лісове господарство» Леонтій Валєнкевич. Голова ОДА Ігор Гундич та голова обласної ради Володимир Ширма, вручаючи нагороди лісівникам, побажали їм успіхів  і надалі. Лісівники області вітають колег із присвоєнням Почесного звання «Заслужений лісівник України» та бажають їм усіляких гараздів.
14 Грудня, 2018 р., 11:30
Вчора,13 грудня відбулася зустріч жителів Городниці та Лучиці з народним депутатом України Литвином В.М. Спочатку,він відвідав ОНЗ"Городницьку ЗОШ|-||| ст.",а потім наніс візит до клубу с. Лучиця. Володимир Михайлович подарував жителям села домашній кінотеатр.Люди поспілкувалися з народним депутатом та з головою Городницької селищної ради Онищуком І.А. та вияснили питання,які хвилювали громаду.
12 Грудня, 2018 р., 11:44
За ініціативою учнівського парламенту ОНЗ "Городницька ЗОШ І-ІІІ ст." та підтримкою Голови селищної ради І.А. Онищука в жовтні - листопаді проходив фотоконкурс "Великі світлини маленьких місць: моя громада - наше майбутнє". Конкурс проходив у 2 етапи: І етап - онлайн голосування в соціальній мережі Instagram, де було обрано 10 найкращих фоторобіт; ІІ етап - голосування в ОНЗ "Городницька ЗОШ І-ІІІ ст.", яке визначило 3 переможців даного конкурсу: І місце - Медведєва Каріна; ІІ місце - Радчук Аліна; ІІІ місце - Сербін Юлія. 11.12.18 р. на загальношкільній лінійці було відзначено переможців та нагороджено цінними подарунками.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь