Офіційний сайт Городницької селищної ради

Житомирська область, Звягельський район

Події

03 Червня, 2019 р., 08:48
Городницька бібліотека для дорослих відсвяткувала свій 75-річний ювілей!Щасливі бібліотекарі приймали вітання як від маленьких читачів,так і від дорослих.Квіти,подарунки,святковий торт і щирі слова вдячності наповнили цей день вибуховим настроєм і незабутніми емоціями.
30 Травня, 2019 р., 15:46
Сьогодні чимало говорять про об’єднання співвласників багатоквартирних будинків, адже за цими утвореннями – майбутнє багатоквартирного сектора ЖКГ.Та все ж жителі багатоквартирних будинків не квапляться перетворюватися з власників своєї окремо взятої та відгородженої від решти світу квартири у співвласників цілого будинку, з усіма його схильними до пошкоджень комунікаціями, дахами і безкінечними проблемами прибирання та благоустрою… В Україні статус ОСББ визначається Законом України ,,Про об’єднання співвласників багатоквартирного будинку”, згідно із статтею 1 цього Закону ОСББ – це юридична особа, створюється власниками для сприяння використанню їхнього власного майна та управління, утримання і використання неподільного та загального майна. Під власним майном закон має на увазі квартири та приміщення нежитлового фонду, що належать кожному члену ОСББ окремо. А під спільним – підсобні та допоміжні приміщення житлового комплексу, його конструктивні елементи і внутрішньо будинкові мережі, які належать усім членам ОСББ на праві спільної або часткової власності (залежно від функціонального призначення). Закон сьогодні дозволяє об’єднанню мешканців самому збирати внески (або квартплату) і раціонально їх використовувати. Ідея ОСББ гарна ще й тим, що дає можливість поліпшити комфорт проживання мешканців будинку, при цьому дозволяє працювати без сплати податків, обов’язкових для підприємств – юридичних осіб, на що ЖЕК витрачає значні кошти. Основні переваги мешканців будинку при створені ОСББ: • стають власниками майна та приміщень загального користування в будинку; • мають можливість створити власну управлінську структуру для вирішення проблеми утримання будинку; • мають можливість покращити фізичний стан будинку і умови проживання у ньому; • отримують механізм для розв’язання проблем спільного проживання у будинку; • мають можливість контролювати якість ремонтних робіт у будинку; • розширюють можливості для щоденного спілкування мешканців будинку; • мають реальні важелі впливу на порушників загальних домовленостей; • обирають підрядників для поліпшення якості утримання будинку і скорочення загальних витрат; • контролюють використання видатків на утримання будинку та прибудинкової території, дотацій і субсидій; • можуть контролювати безпеку проживання у будинку та використання прибудинкової території; • можуть здавати в оренду місця загального користування з метою отримання прибутку для компенсації витрат.
21 Травня, 2019 р., 10:14
19травня бібліотекар, будинок культури та церква АСД в с.Червона Воля провели свято родини.Зачитувалися вірші:"Батько","Родина","Молитва матері" та інші, виконували пісні:"Мої батьки","За столом зібралася родина","Сім'я колиска з рук батьків","Молитва батька"та інші.Поставили сценку:"Про бабусю". Бібліотекар організувала книжкову виставку:"Без сім'ї,не має щастя на землі"і провела презентацію книги Е.Уайт "Християнська родина".
20 Травня, 2019 р., 08:27
Городницька ОТГ теж відсвяткувала Міжнародний День Вишиванки! Всі хто любить Україну прийшли на свято у вишиванках, щоб підтвердити, що ми - єдиний народ, і бережемо нашу історію.  Виступи учасників художньої самодіяльності Городницького Будинку культури та с. Червона Воля,як завжди не давали погляду відірватися від їх колоритних костюмів і чарівних голосів.Вокалісти Городницької ОТГ та школярі з ОНЗ "Городницька ЗОШ" l-lll ступенів теж зірвали шквал аплодисментів. Виставка народних умільців -це окремі витвори мистецтва,які замилували око. Запрошені артисти та гості з Чижівської ОТГ привезли красиві пісні,які брали за душу. Молодіжна рада при Городницькій селищній раді, теж долучилася до свята започаткувавши традицію вишивання рушника,якого передаватимуть Молодіжним радам Житомирщини. Новенькою "фішкою" свята стало дефіле мам з дітками у вишиваночках. Святкову атмосферу створили бібліотекарі та працівники відділу культури,наваривши смачного кулішу і ароматного чаю.
10 Травня, 2019 р., 10:04
9 травня бібліотекарем Будинку культури було проведено захід присвячений Дню перемоги: "Роки війни - століття памяті".Діти зачитували вірші: "День перемоги", "Памятай","Роки війни" та інші.Виконували пісні:"Два журавлі","Спасибі Вам фронтовики" та інші. Бібліотекар організувала книжкову виставку: "Память серця, память сивини",і виставку дитячих малюнків:"Хай буде Мир". А також представила і провела обговорення по книзі:"Юні месники Лесиного краю".
10 Травня, 2019 р., 09:59
В День памяті та примирення,перед Днем перемоги над нацизмом,голова Городницької селищної ради Іван Онищук завітав до кожного учасника війни,відвідав кожну сім'ю загиблого,привітав зі святом і запросив на урочистості до 9 травня. Та грошова допомога,що була виділена кожному - це найменше,що може зробити селищна рада для цих людей.Головне для них - увага і вдячність.Подяка за те,що ідеологія нацизму пішла у минуле,за можливість просто жити і ростити дітей. Пам'ятаймо тих,хто пішов у небуття.Шануймо тих,хто живий,їх залишилося дуже мало. З Днем перемоги над нацизмом!Слава героям! Миру всім і процвітання!
10 Травня, 2019 р., 09:42
9 травня з нагоди 74-і річниці перемоги над нацизмом в Другій світовій війні біля Меморіалу Слави відбувся урочистий мітинг. На заході були присутні керівники та працівники організацій, установ , школярі та жителі селища. На святі серед запрошених почесне місце займали ветерани – учасники,інваліди та діти Великої Вітчизняної війни.
10 Травня, 2019 р., 09:03
Дякуємо колегам школи та садочку за теплий прийом, гостиннісьть і плідну роботу. Сподіваємося на подальшу співпрацю в психолого-педагогічному супроводі цих діток.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь