Офіційний сайт Городницької селищної ради

Житомирська область, Звягельський район

Події

30 Вересня, 2019 р., 14:25
Уже 20 років 30 вересня відзначається Всеукраїнський день бібліотек.І з цієї нагоди секретар Городницької селищної ради Т.С.Маруш та начальник відділу культури І.Е.Курильчук урочисто привітали бібліотекарів Городницьких бібліотек з професійним святом! Тетяна Сергіївна висловила щиру вдячність бібліотекарям за їхню працю і відзначила,що ніякі цифрові технології не замінять книгу.Ті пахучі сторінки,гортаючи які,отримуєш колосальну насолоду.Побажала наснаги у роботі і надалі успішно реалізовувати свій творчий потенціал. Ірина Едуардівна теж у свою чергу відзначила,що наші бібліотекарі є справжніми помічниками та порадниками на шляху до вершини знань і мудрості та побажала і надалі прищеплювати читачам любов до книги.
20 Вересня, 2019 р., 15:07
Святковими осінніми днями ми вшановуємо славетних ветеранів, усвідомлюючи, що кожен із нас живе в незалежній державі, має змогу вчитися, любити, виховувати дітей тільки тому, що в суворі часи війни відважні герої не дали загарбникам господарювати на рідній землі.   22 вересня в Україні відзначають День партизанської слави. Понад п’ятсот з’єднань і сотні загонів народних месників, що діяли в тилу ворога під час Великої Вітчизняної війни на території України, зробили вагомий внесок у визволення країни від фашистських загарбників.
29 Серпня, 2019 р., 12:06
Сьогодні,у День пам'яті захисників України,які загинули за незалежність,суверенітет і територіальну цілісність України біля пам'ятника Героям Небесної Сотні у сквері відбувся мітинг,жителі Городницької громади вшанували пам'ять полеглих хвилиною мовчання та поклали квіти.Селищний голова звернувся до людей з приводу трагічних подій,які відбулися 5 років назад 29 серпня і згадав ті страшні події. "Ми схиляємо голови у печалі і водночас захоплюємося цими сильними людьми,гідними українцями і патріотами." Наприкінці серпня 2014 року під Іловайськом трагічно загинув наш односельчанин Юзвінський Вадим Володимирович.Селищний голова І.А.Онищук,директор ДП"Городницьке лісове господарство"В.С.Мельник,головний лісничий,депутат районної ради Л. М.Валєнкевич та директор Городницького ВП ЖКГ О.О.Буднік відвідали могилу загиблого,поклали квіти,згадали приємні моменти з його життя і вшанували пам'ять хвилиною мовчання. Пам'ятаємо подвиг воїнів,які віддали життя за мирне майбутнє українського народу на нашій землі!Слава героям!
27 Червня, 2019 р., 16:06
27 червня відбулося засідання виконавчого комітету Городницької селищної ради на якому шляхом обговорення вирішувалися нагальні питання громади: 1. Про підготовку та проведення свята Маківка літа. 2. Про ведення обліку дітей дошкільного та шкільного віку .3. Про план роботи виконкому Городницької селищної ради на ІІІ квартал 2019 року. 4. Про стан техногенної та пожежної безпеки Городницької ЗДО № 1. 5. Про підготовку підприємств, організацій, установ Городницької селищної ради до роботи в осінньо-зимовий період. 6. Про виплату одноразової грошової допомоги на поховання 7. Про погодження режиму роботи магазину № 3 по вулиці Центральна,23 в смт  Городниця 8. Про погодження режиму роботи торгівельного павільйону «На хвилинку» на території селищного ринку в смт Городниці  9. Про погодження режиму роботи бару по вулиці Заводська,11 в смт Городниця 10. Про погодження режиму роботи торгівельної палатки «Чернігівське» на території селищного ринку в смт Городниця Серед присутніх членів виконкому: голова Городницької селищної ради -Онищук І.А., священнослужитель Городницького Ставропігійного Свято-Георгіївського монастиря - Кушнерук С.А.,головний лісничий ДП «Городницьке ЛГ» - Валєнкевич Л.М.,директор ОНЗ «Гродницька ЗОШ I-III ст.» - Гончаренко С.В.,приватний підприємець - Марчук П.В, головний лікар КНП «АЗПСМ» Городницької селищної ради - Шалько Р.Н., директор установи культури смт.Городниця - Жуковська Л.І., голова правління Городницького СТ - Гранецький В.А., секретар виконавчого комітету –Маруш Т.С., в.о старост – Остапчук М.В.,Потайчук В.М.,Кузнець О.В. Запрошені: начальник відділу культури,туризму та спорту - Курильчук І.Е.
20 Червня, 2019 р., 16:39
Сьогодні,20 червня,в приміщенні Городницької селищної ради відбулося засідання постійних комісій на яких розглядалося ряд таких питань:
11 Червня, 2019 р., 14:42
Діти та вчителі Городницької ОТГ тепер теж матимуть змогу їздити на новенькому автобусі,якого отримали в м.Житомир учні ОНЗ "Городницька ЗОШ l-lll ст." разом з головою громади І.А.Онищуком та в.о.начальника відділу освіти А.В.Миржиєвською.
03 Червня, 2019 р., 16:46
А в смт. Городниця відбулося веселе та енергійне свято до Міжнародного Дня захисту дітей!Було все: солодка вата, батут,морозиво,різні смаколики.Вистачало розваг,конкурсів та море позитивних емоцій.Щасливі,втомлені вчителі,батьки і діти з гарним настроєм повернулися додому!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь