Офіційний сайт Городницької селищної ради

Житомирська область, Звягельський район

Оголошення

05 Лютого, 2020 р., 14:45
До уваги жителів смт.Городниця! По вулицях: Заводська,Замкова і Монастирська, завтра,в четвер 06.02.20 р.З 12:00год. до 14:00 год.буде відключатися електроенергія. Просимо вибачення за незручності.
27 Січня, 2020 р., 10:46
27 січня ми разом з усією світовою спільнотою вшановуємо пам’ять жертв Голокосту – мільйонів жінок, чоловіків і дітей єврейської національності, котрі загинули від рук нацистів у роки Другої світової війни.
15 Січня, 2020 р., 13:48
З 01.01.2020 у Державній казначейській службі України (далі – Казначейство) введено в дію нові рахунки для зарахування до бюджетів податків, зборів, платежів, власних надходжень бюджетних установ та інших доходів бюджету (далі – рахунки за надходженнями), відкриті відповідно до Плану рахунків бухгалтерського обліку в державному секторі, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 31.12.2013 № 1203, та з урахуванням міжнародного номеру банківського рахунку IBAN.
15 Січня, 2020 р., 11:35
До уваги пацієнтів ,які отримують ліки за державною програмою «Доступні ліки»! Ви можете отоваритися в аптечному пункті в приміщенні КНП «АЗПСМ» Городницької селищної ради.
11 Січня, 2020 р., 10:56
                                                                      Н А Г А Д У В А Н Н Я Депутатам,посадовим особам та державним службовцям з лютого по 01 квітня необхідно поновити електронний підпис та подати декларацію.Також,просимо звернути увагу на ЗМІНИ до подачі декларації на сайті НАЗК.
11 Січня, 2020 р., 10:50
З 01 лютого працівниками селищної ради будуть прийматися заяви на субсидію( на тверде паливо). Звертатися у відділ соціального захисту населення Городницької селищної ради (2 поверх).
11 Січня, 2020 р., 10:47
Служба зайнятості запускає сучасний освітній портал У державній службі зайнятості стартував новий проєкт для успішного працевлаштування українців – Освітній портал державної служби зайнятості (http://skills.dcz.gov.ua/). «Новий сервіс допоможе безробітним розвивати власні навички, необхідні для вдалого працевлаштування, отримати нові компетенції та пройти професійне навчання», - коментує директор Державного центру зайнятості Ольга Макогон. Новий сервіс дозволить: - розвивати особисті компетенції, затребувані на ринку праці; - отримати актуальну інформацію щодо пошуку роботи та підбору персоналу; - навчитися складати резюме сучасного формату; - підготуватися до співбесіди з роботодавцем; - обрати освітні курси та вебінари для безробітних, зокрема ті, які проводяться центрами професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. «Портал допоможе реалізувати найважливіше для служби завдання - знайти достойну роботу кожному українцеві та кваліфікований персонал кожному роботодавцеві», - підкреслила О. Макогон. На сайті будуть впроваджуватися нові освітні програми, розроблені спільно з роботодавцями, проводитимуться вебінари та дистанційне навчання. Більшість матеріалів буде розміщуватися у відеоформаті. Завдяки новому сервісу зможуть також підвищувати свою кваліфікацію і працівники державної служби зайнятості. Це буде найбільша база можливостей. Довідково. Освітній портал ДСЗ розроблено на виконання Програми діяльності Кабінету Міністрів України, Указу Президента України №837/2019. За більш детальною інформацією звертайтесь до Державного центру зайнятості 289-40-79 20@es.dcz.gov.ua

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь