Офіційний сайт Городницької селищної ради

Житомирська область, Звягельський район

Оголошення

11 Січня, 2020 р., 10:46
                            До уваги пільговиків району! З 1 січня 2020 року пільгові категорії громадян мають право у будь – якій час подати заяву про перехід на грошову готівкову форму виплат на житлово-комунальні послуги. Тобто скановано обмеження, яке не дозволяло перейти на готівкову форму виплат після 15 жовтня (на опалювальний період) і 15 травня (на неопалювальний період). Відповідне рішення було прийнято на засіданні Уряду 27 грудня 2019 року. Для того, щоб отримати пільги готівкою необхідно звернутися до управління праці з відповідною заявою, у якій зазначити реквізити поточного рахунку в банку. Пільга надається у грошовій готівковій формі шляхом перерахування коштів на рахунок пільговика в уповноваженому банку з місяця, що настає за місяцем подання заяви. За більш детальною інформацією можна звернутися до управління праці та соціального захисту населення Новоград-Волинської РДА за адресою: м.Новоград-Волинський,вул.Ушакова,4/5 або за тел.2-40-36. Заступник начальника управління  Наталія Максимчук
10 Січня, 2020 р., 11:11
Нещодавно, на місцевому стадіоні в смт.Городниця було пошкоджено і виламано стільці.
09 Січня, 2020 р., 17:00
Служба зайнятості запускає сучасний освітній портал
09 Січня, 2020 р., 13:19
Городницька селищна рада щиро співчуває родинам загиблих унаслідок авіакатастрофи українського літака Тегеран-Київ. Вічна пам'ять! Царство небесне!
24 Грудня, 2019 р., 08:32
24.12.19 року о 10:00 год. в адмінприміщенні Городницької селищної ради відбудеться звіт керівництва поліції Городницького відділення поліції перед населенням Городницької ОТГ.
20 Грудня, 2019 р., 14:24
Оголошення про проведення громадських слухань
16 Грудня, 2019 р., 15:37
До відома споживачів! Терміново! Оплатити послуги водопостачання та водовідведення до 25.12.2019року! У разі неоплати ці послуги будуть відключені у зв’язку з відключенням електроенергії на ПП «Віро-1»
10 Грудня, 2019 р., 10:42
Субсидія без порушень!  Що слід пам’ятати одержувачеві житлових субсидій, щоб не опинитися у числі порушників і не втратити право на підтримку від держави? Експерти проекту «Справедлива підтримка», який реалізує Мінсоцполітики за сприяння Світового банку, підготували цей матеріал для тих, хто отримує соціальну допомогу, або лише має намір звернутися за підтримкою. А Заслужений художник України, головний карикатурист легендарного «Перця» Олексій Кохан - додав авторські ілюстрації. Також слід вчасно – у місячний термін – повідомляти орган, що призначив субсидію про будь-які зміни майнового стану, статусу працевлаштування, складу домогосподарства чи набору комунальних послуг.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь