Офіційний сайт Городницької селищної ради

Житомирська область, Звягельський район

Оголошення

29 Липня, 2019 р., 11:50
Відповідно до постанови Каб. Міністрів України від 17.04.2019 №373 з 1 жовтня 2019 року пільги на оплату житлово – комунальних послуг надаватимуться усім пільговикам у грошовій формі. Відповідно до ухваленого рішення паралельно функціонуватимуть дві системи надання пільг у грошовій формі – готівкова і безготівкова. Пільги у безготівковій формі призначатимуться усім пільговикам в автоматичному режимі, за прикладом безготівкового надання субсидій через Ощадбанк. Для цього АТ «Ощадбанк» вестиме у відповідних автоматизованих системах обліку банку персоніфікований облік пільговиків та коштів, які находитимуть на рахунок для рахунок для виплати пільг, для кожного пільговика індивідуально. Після того «Ощадбанк» здійснюватиме переказ коштів на рахунки управителів, об’єднань, виконавців комунальних послуг на підставі договорів, що укладаються між ними та АТ « Ощадбанк». АТ «Ощадбанк» інформуватиме пільговиків про стан розрахунків за послуги шляхом надсилання їм смс- повідомлення. Пільги у готівковій формі призначатимуться усім бажаючим пільговикам на підставі поданих особисто заяв до органів соціального захисту населення, які формуватимуть щомісяця до 25 числа реєстри пільговиків для виплати пільг у готівковій формі і передаватимуть їх Мінсоцполітики. Після чого Міністерство, опрацювавши отримані реєстри, надсилатиме їх до АТ «Ощадбанк» та переказуватиме зазначеному банку кошти для виплати монетизованих пільг. Для реалізації відповідної постанови необхідно необхідно внести до Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги дані про номер мобільного телефону пільговиків та актуальну інформацію про склад сім’ї. За довідками про склад сім'ї звертатися в каб.секретаря Городницької селищної ради(другий поверх)
25 Липня, 2019 р., 12:01
Житомирський РЕМ повідомляє: 26.07.19 р. буде відключатися електроенергія приблизно
19 Липня, 2019 р., 11:17
До відома мешканців смт.Городниця! Керівництво водоканалу просить громадян своєчасно проплачувати за водопостачання та водовідведення. У зв'язку з непроплатою до 29.07.19 року буде відключатися електропостачання водоканалу.  
10 Липня, 2019 р., 15:35
Житомирський РЕМ повідомляє: 12.07.19 р. буде відключатися електроенергія з
04 Липня, 2019 р., 16:47
Житомирський РЕМ повідомляє: Сьогодні,04.07.19 року в смт.Городниця світло відключатися не буде! 09.07.19 р.буде відключатися електроенергія у зв'язку з ремонтними роботами по лінії "Городниця- 1" Просимо вибачення за незручності.
02 Липня, 2019 р., 15:58
У четвер 04.07.19 р. не буде світла. Приблизно з 9:00 до 17:00.У зв’язку з плановими ремонтними роботами по лінії «Городниця - 1»

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь