Офіційний сайт Городницької селищної ради

Житомирська область, Звягельський район

Оголошення

23 Травня, 2019 р., 08:32
Шановні жителі Городницької громади! 24.05.2019 року,в п'ятницю в поліклінніці смт. Городниця відбудеться медичний огляд неорганізованих дітей(тих,хто не відвідує ДНЗ і навчальні заклади) лікарями Новоград-Волинського міськрайТМО.
06 Травня, 2019 р., 10:34
В Україні більшає кількість прихильників затягнутись ароматним димом. Нині в багатьох закладах кальян – це вже звичайний пункт меню Найоголовніші токсини – це канцерогенні речовини, так звані бензпірени, наприклад, формальдегід, цілі комплекси сполук, які містяться і в сигаретах, але саме в кальянах їх в десятки разів більше. Науковці провели експеримент над групою, яка складалася з 48 добровольців віком від 18 до 34 років. Учасникам запропонували покурити кальян впродовж півгодини. Фахівці відстежували серцевий ритм, артеріальний тиск та рівень нікотину в крові до і після куріння. Вчені з’ясували, що сеанс куріння кальяну збільшує частоту серцевих скорочень на 16 ударів в хвилину і підвищує артеріальний тиск. Також дослідження показало, що куріння кальяну негативно впливає на показник артеріальної жорсткості – один з головних факторів ризику розвитку серцево-судинних захворювань. Експерти переконані, що у кальяні містяться домішки, штучні хімічні речовини, які можуть завдати ще більшої шкоди здоров'ю людини. Ці речовини законодавчо заборонені до використання у виробництві звичайних сигарет Тож висновок вчених такий: куріння кальяну прирівнюється до куріння сигарет. Таким чином, кальян становить смертельну небезпеку для людини. КНП «Амбулаторія загальної практики і сімейної медицини» Городницької селищної ради.
06 Травня, 2019 р., 10:24
Куріння. В даний час куріння отримало досить широке розповсюдження і є явна тенденція до збільшення числа курців, особливо серед жінок та підлітків. Нікотин, який міститься в тютюновому димі, як і алкоголь, являє собою наркотик, але його негативна дія проявляється не відразу, а через кілька років. Нікотин впливає, перш за все, на нервову систему, яка в момент куріння дещо збуджується, створюючи враження бадьорості, але потім проявляється його гнітюча дія. Під впливом нікотину погіршуються пам'ять та увага, знижується розумова працездатність, звужуються кровоносні судини, зокрема мозку, що ускладнює його живлення та спричиняє головні болі, запаморочення, відчуття тяжкості в голові.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь