Офіційний сайт Городницької селищної ради

Житомирська область, Звягельський район

Оголошення

24 Жовтня, 2019 р., 10:37
                                Шановні громадяни Городницької громади! Звертаємося до Вас щодо запровадження патронатної форми виховання дитини,яка опинилася в складних життєвих обставинах. На сьогодні в Новоград-Волинському районі одна патронатна родина пройшла навчання за програмою,затвердженою Мінсоцполітики,отримавши позитивну рекомендацію про можливість надання послуги з патронату над дитиною,сім'я якої опинилася в складних життєвих обставинах.В серпні місяці цього року в сім'ю патронатного вихователя було влаштовано,згідно договору,чотири дитини з однієї сім'ї,яка опинилася в СЖО. Патронатний вихователь буде отримувати відповідне грошове забезпечення та страховий стаж. За додатковою інформацією про сімейний патронат,роль та функції батьків у патронаті звертайтеся до Новоград - Волинського районного центру соціальних служб для сім'ї та молоді, м.Новоград-Вол.,вул.Шевченка,16,каб.80,  4 поверх тел.2-04-02.
17 Жовтня, 2019 р., 11:56
Кожен третій четвер місяця в приміщенні Городницької селищної ради приймає головний спеціаліст Новоград -Вол. відділу обслуговування громадян(сервісного центру) управління обслуговування громадян(Пенсійний Фонд) Оксана Андріївна Рогульчик. Можуть звертатися всі бажаючі.
04 Жовтня, 2019 р., 15:06
                    ПП «Віро -1» заявляє про намір здійснити зміни тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення згідно наказу Мінрегіону від 30.07.2012р.№390

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь