Офіційний сайт Городницької селищної ради

Житомирська область, Звягельський район

Новини

Дата: від до Скинути
30 Вересня, 2018 р., 19:22
30 вересня - Всеукраїнський день бібліотек!Святковий захід  відбувся в приміщенні бібліотеки для дорослих Городницького Будинку культури.Туди завітали постійні читачі з Городниці та Дубник, а також бібліотекарі з ОТГ: Неділько Світлана Володимирівна, Костюк Ніна Миколаївна, Васильчук Ольга Миколаївна. На захід запросили бібліотекарів, які раніше працювали в Городницьких бібліотеках:Кириєнко Валентину Василівну, Суходольську Лідію Петрівну, Терешко Галину Олександрівну та Шилан Марію Іванівну. Постійні читачі та друзі підняли настрій  бібліотекарів комедійною сценкою. Цікавими віршами та гарними піснями здивували наймолодші читачі Городницької бібліотеки для дорослих . А також колеги з села Червона Воля завітали на захід і привітали всіх зі святом та подарували чудові пісні.
30 Вересня, 2018 р., 14:30
До вступу в силу пакету законів #ЧужихДітейНеБуває виїхати з дитиною за межі України можна було виключно за згодою обох батьків або за рішенням суду. З початком дії другого пакету #ЧужихДітейНеБуває, який вступив в силу 28 серпня, той з батьків, з ким проживає дитина, може самостійно вирішити питання виїзду з дитиною за кордон строком до 1 місяця. Про це розповів Міністр юстиції України Павло Петренко виданню «Вісті». «Тобто згоди другого з батьків для такої поїздки не потрібно. При цьому, перед виїздом того з батьків, хто проживає окремо від сім'ї і не має заборгованості по аліментах, потрібно сповістити рекомендованим листом про поїздку, її терміни і напрямок», - зазначив Міністр.
30 Вересня, 2018 р., 14:24
Міністерство юстиції України презентувало четвертий випуск програми «Я МАЮ ПРАВО!» на тему «Позбавлення батьківських прав». Відеоматеріал створений за підтримки проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», який реалізується Канадським бюро міжнародної освіти у партнерстві з Координаційним центром надання правової допомоги та фінансується Урядом Канади.
27 Вересня, 2018 р., 23:41
Начальник відділу культури,туризму та спорту  Ірина  Курильчук  та спеціаліст з туризму та спорту відділу культури,туризму та спорту  Ярослава Братунець  взяли участь у «круглому столі» у Житомирській  обласній  державній  адміністрації для вирішення ряду питань розвитку туристичного потенціалу Житомирщини.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь