Офіційний сайт Городницької селищної ради

Житомирська область, Звягельський район

Новини

Дата: від до Скинути
16 Листопада, 2018 р., 09:30
Інформаційна кампанія з безпеки дорожнього руху "Не жени до мене! Збережи своє життя!" У Житомирській, Івано-Франківській, Львівській, Харківській, Хмельницькій, Херсонській областях та містах Києві і Одесі стартувала інформаційна кампанія з безпеки дорожнього руху.
12 Листопада, 2018 р., 08:37
«Культура – простір,в якому проходить все життя людини від народження до смерті».М.Попович.
05 Листопада, 2018 р., 16:14
23 Жовтня, 2018 р., 13:03
molodiznaplatforma Всім привіт!???? А наш учнівський парламент запускає крутий фотоконкурс "Великі світлини маленьких місць :моя громада - наше майбутнє."???? Бажаєш взяти участь, перемогти та отримати приз? Тоді читай правила нижче???? ?Конкурс проходитиме в два етапи ? ??І етап(з 22 жовтня по 6 листопада) : ??Робите фото пов'язане з темою. Це можуть бути краєвиди нашого селища, жителі, стоп-кадри і тд.???????? ??Відправляєте  фото у Viber на номер +38(068)8235091 ??Чекаєте опитування на нашій сторінці в інсті та надієтесь ???? ??Кожному учаснику буде присвоєно номер, під яким він прийматиме участь в голосуванні. ??Фото будуть розміщені на цій сторінці та всі бажаючи голосуватимуть у коментарях, залишаючи номер того фото, яке сподобалось найбільше. ???? ??ІІ етап(з 6 листопада по 9 листопада) : ?? 10 фото, які наберуть найбільшу кількість голосів будуть роздруковані та розміщені в школі для наступного етапу голосування ?? ??В цьому етапі голосуватимуть, знову ж таки, всі бажаючі, кидаючи папірці з номерами найкращих фото в скриньки. ?? ?У двох етапах голосувати можна лише по-одному разу ? І лише після цього, буде обрано 3 переможця та нагороджено призами ???????????????? Отже, чекаємо на круті фото та бажаємо всім успіху ????????????
23 Жовтня, 2018 р., 09:39
22 серпня 2018 року уряд ухвалив постанову, згідно якої буде здійснено реорганізацію органів Фонду в 15 областях, в т.ч. в Житомирській області.
22 Жовтня, 2018 р., 10:50
БЕЗОПЛАТНА ПРАВОВА ДОПОМОГА Первинна:
22 Жовтня, 2018 р., 09:21
У жовтні представник  громадської організації InFoHuB Михайло Балик провів локальний тренінг в рамках програми "Активні громадяни".Тема тренінгу: "Написання проектів та їх реалізація"  
11 Жовтня, 2018 р., 09:12
Григорий Барам Представники Городницької ОТГ Онищук І.А. , Остапчук М.В та Барам Г.М. сьогодні завершили навчальний курс «Академії регіонального розвитку. Стратегія – 2017» в м. Рівному та отримали сертифікати. Навчання проводились в рамках програми фундації CEASC. Під час навчання були отримані знання з методології підготовки м’ яких та інвестиційних проектів, пошуку партнерів для реалізації спільних проектів. Також детально були ознайомлені з специфікою проектів, що фінансуються донорами. Навчальний курс проводив Президент Центрально-Європейської Академії Навчань та Сертифікації (CEASC) Микола Смолінський. Дуже дякуємо п. Миколі Смолінському та його команді за чудовий тренінг та отриманні знання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь