Офіційний сайт Городницької селищної ради

Житомирська область, Звягельський район

Новини

Дата: від до Скинути
05 Грудня, 2019 р., 14:27
Вийшов з друку 4-й номер збірника краєзнавчих матеріалів, підготовлений Городницьким краєзнавчим товариством Ознайомитись з його матеріалами можна в Городницькій бібліотеці. Видавець - Олександр Гембарський!
05 Грудня, 2019 р., 13:53
На сьогоднішній 25 позачерговій сесії 7 скликання селищний голова привітав грамотами та подяками депутатів, працівників селищної ради та виконуючих обов’язки старост за сумлінну працю в органах місцевого самоврядування, зразкове виконання депутатський обов’язків, активну життєву позицію та з нагоди державного свята – Дня місцевого самоврядування. Крім урочистої частини на порядок денний було винесено ряд питань: 1. Про внесення змін до до селищного бюджету Городницької селищної об’єднаної територіальної громади на 2019 рік. 2. Про внесення змін до Броницькогутянського сільського бюджету на 2019р 3. Про затвердження розпоряджень селищного голови 4. Про затвердження переліку проєктів,що можуть реалізовуватись за рахунок субвенції державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури обєднаних територіалдьнпх громад у 2019 році в Городницькій селищній раді. 5. Про створення соціально-транспортної служби «Соціальне таксі» при КЗ «Городницький центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю» 6. Про створення Музею історії спадщини Городницької об'єднаної територіальної громади та виробів Городницького фарфорового заводу Новоград-Волинського району Житомирської області . 7. Про харчування дітей в ОНЗ «Городницька ЗОШ І-ІІІ ступенів Городницької селищної ради» Новоград-Волинського району Житомирської області та у загальноосвітніх школах Городницької селищної ради . 8. Про харчування дітей в дошкільних навчальних закладах Городницької селищної ради . 9. Про забезпечення вивчення, оцінки та громадського обговорення пропозиції про початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад. 10. Про затвердження Цільової програми «Соціальне таксі» Городницької селищної ради на 2020 рік. 11.Про затвердження Програми поліпшення стану безпеки,гігієни праці та виробничого середовища на 2019-2023 роки 12. Про затвердження Комплексної програми забезпечення охорони прав і свобод людини ,протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку на території Городницької селищної ради (ОТГ) на 2020-2024роки 13. Про затвердження цільової програми реалізації сімейної, гендерної політики Городницької селищної ради на 2020 рік. 14. Про затвердження Програми відшкодування витрат за перевезення пільгових категорій населення Городницької селищної ради на приміських автобусних маршрутах загального користування на 2020 рік. 15. Про внесення змін до Програми розвитку фізичної культури та спорту Городницької селищної ради на 2019 рік 16. Про затвердження програми фінансової підтримки Новоград-Волинської міжрайонної державної лабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів на 2019 рік. 17.Земельні питання
03 Грудня, 2019 р., 14:04
З нагоди Міжнародного Дня людей з інвалідністю хор «Оксамит» Городницького Будинку культури підготував концертну програму для людей з інвалідністю,відділ соціального захисту населення разом з Городницьким територіальним центром соціальної допомоги приготували частування. Для людей,які не можуть самостійно пересуватися теж було сформовано продуктові набори. Звичайно, цей день не можна називати святковим, проте він підкреслює необхідність досягнення забезпечення рівних прав інвалідів і їх участі в житті суспільства. Міжнародний день людей з інвалідністю – день підведення підсумків зробленого для цієї категорії громадян, аналізу фактичного становища людей з особливими потребами в суспільстві і визначення планів щодо поліпшення їх життєвого рівня.
26 Листопада, 2019 р., 15:38
Городницька селищна рада отримала пропозицію від Новоград-Волинської міської ради (лист від 11.11.2019 р.) про початок переговорів з питань організації співробітництва між Новоград-Волинською міською об’єднаною територіальною громадою та Городницькою територіальною об’єднаною громадою у сфері забезпечення комфортного та безпечного середовища життя жителів громад, збереження природних ресурсів, запобігання забрудненню території побутовими відходами та уникнення екологічних катастроф, підвищення рівня правосвідомості громадян у формі утворення та спільного фінансування(утримання) суб’єктами співробітництва підприємства, установи та організації комунальної власності.
14 Листопада, 2019 р., 09:11
6 саджанців  черемхи Шуберта було висаджено біля приміщення селищної ради працівниками Городницького ВПЖКГ. Висадка відбулась за підтримки жителя м.Вишгород Міськова Олександра, який народився і виріс в смт.Городниця. Він займається вирощуванням декоративних рослин і  надав благодійну допомогу у вигляді саджанців черемхи.Дякуємо за гарний подарунок .Маємо надію, що посаджені  деревця, через декілька років перетворться у молоду алею, яка буде милувати око кожного жителя. Тож, давайте будемо цінувати працю один одного і дамо все ж таки змогу молодим деревам вирости та радувати око оточуючих.
18 Жовтня, 2019 р., 17:00
Сьогодні ,18 жовтня відбулася 23 сесія Городницької селищної ради. Участь у засіданні взяли 21 депутат із 28. Присутніми були і в.о.старости Кузнець О.В. Примак В.О. Остапчук М.В Потайчук В.М. та керівники підприємств,установ,організацій Городницької селищної ради.Також на засіданні сесії знаходився представник ТОВ "Кленова Агро". Було розглянуто 79 питань внесених до порядку денного сесії та прийнято відповідні рішення. Роботу сесії розпочав селищний голова І.А.Онищук, прозвітувавши про виконання бюджету за 9 міс. та внесення змін до селищного бюджету на 2019 рік.Потім доповів по питанню про надання згоди на прийняття в комунальну власність Городницької ОТГ об'єктів майна,яке знаходиться на території колишньої Броницькогутянської сільської ради із спільної комунальної власності територіальних громад сіл,селища Нов.-Вол.р-ну. По питаннях про затвердження розпоряджень селищного голови,про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів у 2020 році,про передачу у приватну власність квартири,про затвердження переліку об'єктів на території Городницької селищної ради,на яких засуджені особи відбуватимуть міру покарання,про внесення змін до Програми розвитку фіз.культури та спорту Городницької сел.ради на 2019р,про затвердження Положення про порядок призначення на посаду та звільнення з посади керівниківпідприємств,установ,організацій,які належать до комунальної власності Городницької селищної ради, про затвердження Порядку розміщення малих архітектурних форм для здійснення підприємницької діяльності на території Городницької селищної ради,доповідала секретар ради Маруш Т.С. Переглянули ряд земельних питань,внесених на розгляд сесії спеціалістом l категорії відділу земельних відносин Семенюком В.В. Активно обговорювалися питання про надання ТОВ "Кленова Агро" в користування на умовах оренди власники яких померлі або до моменту державної реєстрації прав власності спадкоємцями в розмірі 8 відсотків від нормативно грошової оцінки земельних ділянок за межами с.Кленова та с.Брониця. З рішеннями сесії можна буде ознайомитися на офіційному сайті громади в закладці "офіційні документи".
18 Жовтня, 2019 р., 08:56
Вчора,17 жовтня відбулося засідання виконавчого комітету з переліком наступних питань: Про здобуття неповнолітніми повної загальної середньої освіти. Про виконання селищного бюджету за 9 місяців 2019 року Про розгляд звернень громадян за 9 місяців 2019р Про присвоєння звання «Мати-героїня» Про взяття на облік сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах. Про роботу опікунської ради при виконкомі селищної ради Про присвоєння адресного номеру земельній ділянці Про зміну адресного номеру житлового будинку. Про присвоєння адресного номеру нежитловим будівлям. Про надання матеріальної допомоги на поховання. Про взяття на квартирний облік дітей-сиріт. Про впорядкування квартирного обліку.
17 Жовтня, 2019 р., 15:08
Сьогодні,17 жовтня відбулося засідання селищної комісії з питань розподілу у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні,будівельно-ремонтні роботи,придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання,наближених до сімейних та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей,позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа і визначення дитини,якій буде придбано житло або призначено грошову компенсацію. На засіданні були присутні: Голова комісії - в.о.старости сіл Мала Анастасівка,Анастасівка,Лучиця,Перелісок. Заступник голови комісії-начальник відділу соц.захисту населення- Куліковська С.В. Секретар комісії- секретар селищної ради Маруш Т.С. Члени комісії : Селищний голова-Онищук І.А., начальник відділу фінансів - Ванькевич А.В.,
09 Вересня, 2019 р., 10:23
На терторії ОНЗ"Городницька ЗОШ l-lllст."почався капітальний ремонт спортивного майданчика з штучним покриттям,розміром 37,5×17×5м.
02 Вересня, 2019 р., 11:21
Перший дзвінок продзвенів цьогоріч для школярів Городницької громади 2 вересня!Урочисті лінійки до Дня знань відбулися в ОНЗ"Городницька ЗОШ l-lll ст.",Кленівській філії l-llст.ОНЗ"Городницька ЗОШ l-lllст.",Червоновільській філії ОНЗ"Городницька ЗОШ l-lll ст.",Броницькогутянській ЗОШl-lll ст. Вітаємо зі святом!Успіхів,гарних вражень від навчання,поваги і усім великого терпіння!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь