Офіційний сайт Городницької селищної ради

Житомирська область, Звягельський район

Новини

Дата: від до Скинути
17 Липня, 2019 р., 16:05
Сьогодні,17.07.19 року,відбулося засідання постійних комісій за участю голови Городницької селищної ради Івана Анатолійовича Онищука.
11 Червня, 2019 р., 14:24
Житомирщина вже п’ятий місяць поспіль лідер впровадження реформи децентралізації Житомирщина зберігає лідерство у формуванні об’єднаних громад. Про це свідчать дані моніторингу процесу децентралізації влади та реформування місцевого самоврядування Мінрегіону станом на 10 червня. Про це повідомляє сайт децентралізація влади 10 червня 2019 року. Зокрема регіон зберігає лідерство у 3 з 7 індикаторах реформи: площа покриття ОТГ, кількість громад, які ще не об’єднались, у нас їх найменше, відсутність районів без ОТГ. «Маємо вже 909 об’єднаних громад, які взяли на себе відповідальність за розвиток своїх територій. Люди там вже живуть в умовах, коли місцева влада не ховається від проблем, не перекладає на район, область чи державу, а намагається вирішити їх самостійно або разом з мешканцями. Для цього ОТГ мають і повноваження, і можливості. Тому і якість життя там поступово покращується», - прокоментувавВ’ячеслав Негода, перший заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України. 30 червня в Україні відбудуться чергові вибори в ОТГ, зокрема на Житомирщині голосуватимуть у Харитонівській та Стріївській громадах та низці діючих ОТГ, до яких доєднуються сільські ради.
28 Травня, 2019 р., 13:45
Уривки з вірша Наталії Кузьмічової Гайда у літо! Гайда у літо, у веселе літо! Усе навкруг буяє і цвіте! Гайда у літо, сонечком зігріте, Таке воно чудове й золоте!
16 Квітня, 2019 р., 15:45
Сьогодні,16.04.19 р.в приміщенні Городницької селищної ради відбулося засідання постійних комісій на яких розглядався ряд таких питань: 1.Про зміни до селищного бюджету Городницької ОТГ на 2019р. 2.Про виконання селищного бюджету Городницької селищної ОТГ за І квартал 2019року. 3.Про затвердження розпоряджень селищного голови. 4.Про роботу постійної комісії з питань бюджету,комунальної власності та планування соціально - економічного розвитку. 5.Про затвердження передавального акту комунального закладу Городницький дошкільний навчальний заклад №2 "Сонечко" Городницької селищної ради Нов.-Волинського р-ну Житомирської обл. 6.Про затвердження Статуту Городницького закладу дошкільної освіти (ясел-садка)№1 комбінованого типу "Калинонька" Городницької селищної ради. 7.Про затвердження Положень про структурні підрозділи Городницької селищної ради та її виконавчих органів. 8.Про затвердження структури та чисельності апарату селищної ради та її виконавчих органів. 9.Про план роботи Городницької селищної ради на ІІ квартал 2019 року. 10.Про внесення змін до складу виконавчого комітету Городницької селищної ради. 11.Про вступ в члени Житомирської регіональної асоціації об'єднаних територіальних громад. 12.Про списання з балонсу Городницької селищної ради аварійної будівлі школи в с.Дубники. 13.Земельні питання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь